Welkom bij Ergomax
Nederlands English Deutsch
  • Gratis & snel bezorgd vanaf € 60,00
  • Veilig betalen
  • Vertrouwd sinds 2007

R + Alfa Liponzuur (softgels)

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 39,95
  • Koop 2 voor € 34,95 per stuk. en bespaar 13%

Eigenschappen:

► Gestabiliseerde R- Alfa Liponzuur
► Farmaceutische kwaliteit
► Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel
► 99% puur rechtsdraaiend
► Hoge efficiency en snelle opname
Bekijk testrapport


21 t/m 27 juli weer leverbaar

Sunfield Nutraceuticals - R+ Alfa liponzuur - Vloeibare formulering - 120 softgels á 100 mg met bio

Meer afbeeldingen

  • Sunfield Nutraceuticals - R+ Alfa liponzuur - Vloeibare formulering - 120 softgels á 100 mg met bio
  • Sunfield Nutraceuticals - R+ Alfa liponzuur - Vloeibare formulering - 120 softgels á 100 mg met bio
  • Sunfield Nutraceuticals - R+ Alfa liponzuur - Vloeibare formulering - 120 softgels á 100 mg met bio
  • Sunfield Nutraceuticals - R+ Alfa liponzuur - Vloeibare formulering - 120 softgels á 100 mg met bio
  • Sunfield Nutraceuticals - R+ Alfa liponzuur - Vloeibare formulering - 120 softgels á 100 mg met bio

Extra informatie

Naam R + Alfa Liponzuur (softgels)
Merk Sunfield Nutraceuticals
Inhoud 120 softgels

DE NIEUWE GENERATIE R-ALFA LIPONZUUR

• Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel

• Draagt bij aan een heldere geest
• Draagt bij aan leerprestaties
• Is goed voor de gemoedstoestand
• Voor geestelijke energie


De R-Alfa Liponzuur van Sunfield Nutraceuticals is een unieke formulering met twee actieve ingrediënten: R-Alfa Liponzuur en Biotine. Deze twee voedingsstoffen werken als een twee-eenheid samen en vormen daarmee een krachtige combinatie. De Alfa Liponzuur van Sunfield Nutraceuticals bestaat uit 100% R-Alfa Liponzuur, ook wel bekend als de rechtsdraaiende vorm. In tegenstelling tot reguliere (racemische) Alfa Liponzuur, waarvan de puurheid slechts rond de 50% ligt, bevat dit product een puurheid van meer dan 99%. De “R” vorm van Alfa Liponzuur is de enige bio-actieve vorm van Alfa Liponzuur en komt van nature voor in het menselijke lichaam.

Deze krachtige formulering maakt gebruik van een gepatenteerd afleversysteem gebaseerd op lichaamseigen processen waarmee de opname en werking wordt geoptimaliseerd. Doordat de R-Alfa Liponzuur, een van nature kwetsbare en onstabiele stof, opgelost zit in minuscule micellen is deze niet vatbaar voor polymerisatie of degradatie. Dit geldt voor zowel binnen het lichaam na inname als buiten het lichaam bij blootstelling aan warmte, vocht of andere kwetsbare omstandigheden. Dit product bevat geen onnatuurlijke of synthetische nanodeeltjes en de micellen waarborgen de maximale potentie en werking van de actieve ingrediënten. 

VERSCHILLEN IN LIPONZUUR - R-ALFA LIPONZUUR VERSUS REGULIERE ALFA LIPONZUUR

Moleculen bestaan van nature in levende mechanismen over het algemeen maar in één vorm. Maar als moleculen synthetisch geproduceerd worden is het eindresultaat niet één molecuul maar een onzuivere mix van twee moleculen die erg veel op elkaar lijken.

Deze mix heeft een 50/50 samenstelling, dus voor bestaat voor de helft uit het natuurlijke molecuul en voor de andere helft uit het onnatuurlijke molecuul. De moleculen oftewel stereo-isomeren zijn exacte spiegelbeelden van elkaar maar zijn beide chemisch gezien uniek. Regulier verkrijgbare Alfa Liponzuur bestaat voor 50% uit de R+ (natuurlijk) en voor 50% uit de S-(onnatuurlijk) stereo-isomeer.


De meeste commercieel verkrijgbare Alfa Liponzuur producten bestaan dus uit deze gemengde vorm. De R+ en de S- hebben beide een andere werking in het lichaam, ook al lijken ze erg veel op elkaar. De R+ stereo-isomeer is de vorm van liponzuur die van nature in planten, dieren en het lichaam voorkomt. Deze vorm is verantwoordelijk voor de goede effecten van Alfa Liponzuur en bevat een aantal unieke eigenschappen. De S- stereo-isomeer komt in tegenstelling tot de R+ stereo-isomeer niet voor in de natuur. S-liponzuur is een synthetisch bijproduct welke ontstaat tijdens de productie van Alfa Liponzuur. Het grote nadeel is dat de S- vorm de meeste belangrijke eigenschappen van de R+ vorm teniet doet en daarmee ook de werking wegneemt.

Het innemen van de regulier verkrijgbare Alfa Liponzuur is dus niet de meest effectieve en verstandige manier. In tegenstelling tot de anderen merken bestaat de R-Alfa Liponzuur van Sunfield uit 99+ % pure R-Alfa Liponzuur maar daarnaast is er ook nog gebruikt gemaakt van een gepatenteerde micellen technologie om de effectiviteit en werking te optimaliseren.


Gebaseerd op berekeningen en indicaties kunnen we aangeven dat 100-150 mg van de bio-actieve R-Alfa Liponzuur ongeveer gelijk staat aan 600 mg van de racemische versie.R-ALFA LIPONZUUR IN MICELLEN VERSUS CAPSULES MET DROGE POEDER

Het begrijpen van het verschil tussen R-Alfa Liponzuur en racemische Alfa Liponzuur is essentieel voor het kiezen van een goed Alfa Liponzuur product en zoals je hebt kunnen lezen heeft R-Alfa Liponzuur hierbij de voorkeur. Echter, zijn er recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest waardoor de keuze bij het kiezen van een optimaal R-Alfa Liponzuur product nog verder gespecificeerd kan worden. Namelijk de keuze tussen vloeibare R-Alfa Liponzuur softgels versus droge R-Alfa Liponzuur poeder capsules.

Omdat de opname van Alfa Liponzuur, zowel de R+ als de racemische variant, afhankelijk is van een aantal fysiologische stappen in het spijsverteringsstelsel kan de mate van opname en dus ook de werking nogal variëren van persoon tot persoon. Door de R-Alfa Liponzuur op te lossen in micellen worden deze tussenstappen overgeslagen waardoor de R-Alfa Liponzuur beter en sneller wordt opgenomen in het lichaam.

Na inname van een poeder capsule met R-Alfa Liponzuur ondergaat de R-Alfa Liponzuur in het spijsverterings-stelsel namelijk een aantal omzettingen met enzymen en galzuren. Het eindresultaat van deze omzettingen en tussenstappen is een opgeloste R-Alfa Liponzuur in micellen. Via de dunne darm komt de R-Alfa Liponzuur uiteindelijk in de bloedbaan terecht waarna het verder zijn werk kan doen.


De bovenstaande tussenstappen en omzettingen van R-Alfa Liponzuur poeder naar R-Alfa Liponzuur in micellen verloopt niet altijd vlekkeloos en efficiënt waardoor en een deel van de actieve stof verloren gaat. Tot voorkort voldeden de droge capsules met R-Alfa Liponzuur maar nieuwe ontwikkelingen en inzichten hebben uiteindelijk geleid tot een verbetering.


Door de noodzakelijke tussenstappen in het lichaam te omzeilen met vooraf opgeloste R-Alfa Liponzuur in micellen hoeven deze inefficiënte processen niet meer plaats te vinden waardoor de opname en werking wordt geoptimaliseerd.

Het vloeibare afleversysteem met opgeloste R-Alfa Liponzuur in micellen is dus gebaseerd op een natuurlijk proces. De gepatenteerde technologie is zo uniek en efficiënt dat dit een enorme stap voorwaarts is ten opzichte van de reguliere capsules met droge R-Alfa Liponzuur poeder.

DE R-ALFA LIPONZUUR VAN SUNFIELD NUTRACEUTICALS HEEFT:

• Een hogere stabiliteit dan gewone R-Alfa Liponzuur capsules/tabletten

• Een betere opname dan gewone R-Alfa Liponzuur capsules/tabletten
• Een hogere bio-activiteit dan gewone R-Alfa Liponzuur capsules/tabletten

WAT ZIJN MICELLEN PRECIES?

Micellen zijn minuscule organische bolletjes van ongeveer 30 nanometer in doorsnede. In tegenstelling tot technologieën die gebruikt maken van synthetische nanodeeltjes zijn de micellen in dit product gelijk aan de micellen die van nature in voedselbronnen zoals bijvoorbeeld eieren en melk voorkomen.

Door nieuwe technische inzichten en technieken kunnen kwetsbare actieve stoffen zoals R-Alfa Liponzuur midden in de micellen worden geplaatst. Hiermee ontstaat als het ware een mini capsule met beschermende eigenschappen. Naast de verbeterde opname en werking heeft het oplossen van R-Alfa Liponzuur in minuscule bolletjes dus ook nog een effect op kwaliteit van de R-Alfa Liponzuur zelf. De beschermende omgeving in de bolletjes zorgt ervoor dat de R-Alfa Liponzuur, een van nature kwetsbare stof, minder vatbaar is voor degradatie en niet polymeriseert. Deze bescherming vindt plaats in het lichaam na inname bij veranderingen in de pH-waarde maar ook buiten het lichaam bij blootstelling aan temperatuurswisselingen.

Beschikbare gegevens op basis van de bovenstaande inzichten laten zien dat de opname van actieve ingrediënten die opgelost zijn in micellen zeer hoog is. Emulsies of andere vloeibare formuleringen die gebruik maken van andere technieken laten niet dezelfde stabiliteit, effectiviteit en bescherming tegen micro-organismen zien als bij het gebruik van de micellen technologie.
KWALITEIT & PUURHEID

Voor een optimale werking van ieder Alfa Liponzuur product is de puurheid van groot belang. De R-Alfa Liponzuur van Sunfield Nutraceuticals wordt daarom onafhankelijk getest op puurheid door American Analytical Laboratories in de Verenigde Staten. De puurheid is vast gesteld op 118,85 door middel van specifieke rotatie.


Bekijk hier het testrapport

De overige inactieve ingrediënten zijn GMO-vrij en bevatten naast sojabestanddelen geen andere allergenen.


ALFA LIPONZUUR EN BIOTINE

Bij het gebruik van alle vormen van Alfa Liponzuur is het belangrijk om biotine te nemen. Biotine ondersteunt niet alleen de werking van Alfa Liponzuur in het lichaam maar er zijn ook indicaties dat de biotine behoefte stijgt als er met Alfa Liponzuur wordt gesupplementeerd. Samen vormen ze dus een krachtige synergetische combinatie.  Iedere softgel bevat standaard 700mcg biotine per 100mg R-Alfa Liponzuur.

Anderen markeerden dit product met deze tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Dosering: 1 softgel.

Ingrediënten per dosering:

R+ Alfa Liponzuur 100mg †, Biotine 700mcg (1400% ADH), softgel (rundergelatine, glycerine,E172 (kleurstof), gezuiverd water), water, middellange keten triglyceriden (hulpstof), ethanol (hulpstof), plantaardige olie (GMO-vrij) (vulmiddel), sojalecithine (GMO-vrij) (emulgator), polysorbaat 80 (emulgator).


† Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Allergenen:
Bevat soja bestanddelen.

Vegetariërs & veganisten
Niet geschikt voor vegetariërs  

Neem 1 tot 2 softgels driemaal per dag. Voor optimaal gebruik 20-30 minuten voor een maaltijd innemen.


In 2012 is er nieuwe Europese Wet van kracht gegaan waardoor wij helaas niet meer aan consumenten mogen aangeven waar dit product voor gebruikt kan worden. Bij vragen kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen via 024-6635366. Er zijn ook een aantal informatieve websites waar u terecht kunt voor meer informatie over voedingssupplementen zoals kiesvoorietsextra.nl of orthokennis.nl.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

2 x Omega-3 Krillolie

2 x Omega-3 Krillolie

Acetyl-L-Carnitine

Acetyl-L-Carnitine

2 x Acetyl-L-Carnitine

2 x Acetyl-L-Carnitine

Normale prijs: € 49,90

Speciale prijs: € 44,90

2 x Vitamine B12

2 x Vitamine B12

Normale prijs: € 31,90

Speciale prijs: € 29,00