Bluelene- Anti-aging Eye Cream
EUR 44.95

Bluelene- Anti-aging Eye Cream

 • Anti-Aging Oogcrème
 • Bij huidveroudering
 • Met methyleenblauw
 • Stimuleert huidversteviging
 • Vrij van parfum en parabenen
 • 15 ml
In stock
SKU
BL-02
EUR 44.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Bluelene® Anti-Aging Oogcrème van Mblue Labs™

Bluelene® Anti-Aging Oogcrème is een hydraterende crème die speciaal is ontwikkeld voor de delicate zone rondom de ogen. De ooglotion met anti-aging formule is erop gericht de eerste tekenen van veroudering, zoals de verschijning van kraaienpootjes, rimpels, wallen en donkere kringen, te verzachten en tegen te gaan. Het product bevat het effectieve bestanddeel methyleenblauw, een bijzonder ingrediënt dat centraal staat in de gepatenteerde formuleringen van Mblue Labs™. Methyleenblauw is een goed gedocumenteerde stof die de huidverstevigende vezels (collageen en elastine) stimuleert. Laat methyleenblauw de huid rond je ogen transformeren! Bluelene® Anti-Aging Oogcrème is vrij van parfum en parabenen en is voor alle huidtypes geschikt.

Voordelen:

 • Vermindert de zichtbaarheid van opgezette oogleden, donkere kringen en fijne lijntjes
 • Gepatenteerde formule met methyleenblauw als effectieve stof
 • Methyleenblauw stimuleert huidverstevigende vezels (collageen en elastine)
 • Vermindert de eerste tekenen van huidveroudering
 • Vrij van parfum en parabenen
 • De crème is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid

De wetenschap Bluelene® Anti-Aging Oogcrème

Wetenschap is een uitdagend en vaak lang proces dat erop gericht is om de mysteriën van moeder natuur te ontrafelen en te leren begrijpen. Dr. Kan Cao, de oprichtster van Mblue Labs™ en professor aan de Universiteit van Maryland, houdt zich sinds ze in 2005 haar doctoraat bij Johns Hopkins behaalde al bezig met het bestuderen van veroudering. Ze behoort tot 's werelds toonaangevende wetenschappers op het gebied van onderzoek naar veroudering en haar recente publicatie met betrekking tot de stof methyleenblauw is één van de grootste ontdekkingen die haar vakgebied ooit heeft gezien. Haar team ontdekte namelijk dat deze stof ongelofelijke anti-aging eigenschappen heeft voor de menselijke huid. Deze wetenschappelijke bevindingen worden toegepast in de producten van Bluelene®, ’s werelds eerste huidcrèmes met methyleenblauw als basis-ingrediënt.

De innovatieve stof methyleenblauw

Jarenlang onderzocht Mblue Labs™ de veel voorkomende kleurstof methyleenblauw, waardoor ze erachter kwamen dat de stof effectieve en bijzondere anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid bleek te hebben. Zo helpt de stof niet alleen de levensduur van individuele huidcellen te verlengen, maar ook het algemene vermogen van de huid tot wondgenezing te verbeteren. De ontdekking werd onder meer gepubliceerd in Nature Scientific Reports en over heel de wereld waren wetenschappers enthousiast over Dr. Kao Cao’s bevindingen. Na haar ontdekking ontwikkelde Dr. Kan Cao de Bluelene® crèmes, de eerste huidcrèmes ter wereld op basis van methyleenblauw.

Oxidatieve stress en huidveroudering

Methyleenblauw (‘methylene blue’ in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige cel stimulerende antioxidant die op verschillende wijzen in de huidmatrix het huidverouderingsproces bestrijdt. Tegenwoordig wordt algemeen aanvaard dat oxidatieve stress één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering is en de toepassing van antioxidanten in huidverzorging wordt dan ook als een effectieve aanpak gezien om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Methyleenblauw is een mitochondriaal gerichte antioxidanten lijkt effectiever te zijn dan andere, op de mitochondriën gerichte antioxidanten.

Het belang van huidverzorging

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam en is psychologisch gezien dan ook van belang van het lichaamsbeeld dat mannen en vrouwen van zichzelf hebben. We proberen de huid vaak mooier te maken met make-up of verzorgende producten. Een verouderde huid heeft algemeen bekende, zichtbare biologische kenmerken die veroorzaakt wordt door zowel invloeden van buitenaf als door fysiologische factoren. We kunnen huidveroudering onderverdelen in intrinsieke en extrinsieke veroudering. De intrinsieke huidveroudering weerspiegelt de natuurlijk voorkomende veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. De extrinsieke huidveroudering vindt plaats als gevolg van blootstelling van de huid aan omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel ze in de kern verschillend zijn, zijn beide soorten huidveroudering gedeeltelijk te wijten aan de oxidatieve belasting door vrije radicalen. Een goede huidcrème beschermt je huid tegen verschillende invloeden van buitenaf en ondersteunt ook de intrinsieke gezondheid van je huid.

Methyleenblauw, een eeuwenoude stof

Methyleenblauw is een eeuwenoude stof die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1876 door de Duitse scheikundige Heinrich Caro. De stof is door de jaren heen onder meer gebruikt als chirurgische kleurstof, als redox indicator in de analytische chemie en als middel om schimmels en parasitaire protozoa te doden. Methyleenblauw is een diamino fenothiazine en heeft als werking dat het ‘t elektronentransport in de mitochondriën positief moduleert. Methyleenblauw is zeer permeabel in biologische membranen, waardoor het vrij gemakkelijk kan binnendringen in intracellulaire compartimenten zoals mitochondriën, lysosomen en celkernen.

Over Bluelene®

Bluelene® is een nieuwe, gepatenteerde lijn van huidcrèmes die als enige ter wereld de effectieve en bijzondere stof methyleenblauw bevatten als belangrijkste werkzame ingrediënt. De lijn werd ontwikkeld door Mblue Labs™ dat gevestigd is in Bethesda, Maryland in de Verenigde Staten. Het laboratorium heeft via onderzoek kunnen documenteren hoe methyleenblauw de gezondheid van de huid beter ondersteunt dan andere anti-oxidatie formules voor de huid. Mblue Labs™ wordt geleid door Dr. Kan Cao, een wereldwijde autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar veroudering.

More Information
Product Name
Bluelene- Anti-aging Eye Cream
Brand
Bluelene
Content
15 ml
User Instructions

Gently apply to clean skin below, around and above the eye once or twice a day.

Ingredients per Serving

Water, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Squalane, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-3 Stearate, Hydrolyzed Corn Starch, Hydrogenated Lecithin, Darutoside, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Juniperus Mexicana Oil, Geranium Maculatum Oil, Sclerotium Gum, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Basic Blue 9 (Methylene Blue).

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Bluelene- Anti-aging Eye Cream
Your Rating