ISOThrive

Isothrive Prebiotische Nectar is een product dat zich niet alleen richt op jou, maar meer specifiek op je darmen en diens bewoners. Want wat zij te eten krijgen, en hoe zij te eten krijgen... belandt ook bij jou op je bord!

We hebben allemaal bacteriën in onze darmen die belangrijke functies vervullen: men zegt zelfs dat deze bacteriën het een tweede brein vormt. Isothrive Prebiotische Nectar komt in kleine handige sachets die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is een vloeibare prebiotica en bevat als enige in zijn soort de door professionals aanbevolen in water oplosbare niet-verteerbare vezel MIMO™ (maltosyl-iso-malto-oligosaccharides).

Read more

1 Item

per page
Set Ascending Direction

1 Item

per page
Set Ascending Direction

Darmflora: ons tweede brein

De eerste prebiotica waar we in ons leven mee te maken kregen, was de prebiotica die we ontvingen via de moedermelk. De waarde van de darmflora wordt steeds meer opgemerkt en de rol die de darmflora speelt wordt steeds meer gezien als 'tweede brein': een belangrijk controlecentrum. Het onderhouden van een goede diversiteit en kwaliteit is daarom erg belangrijk.

Prebiotica als aanvulling

De darmen bevatten minstens evenveel zenuwcellen als onze hersenen. Die zenuwcellen maken dat de darmen allerlei activiteiten zelfstandig uitvoeren. Via onder andere de nervus vagus communiceren de darmen rechtstreeks met onze hersenen. Rede genoeg om zorgvuldig om te gaan met hetgeen dat zich allemaal afspeelt in onze buik. Prebiotica, maar ook probiotica kunnen een goed te gebruiken aanvulling zijn.

ISOThrive

Niet alleen vezelrijke en gefermenteerde voeding ondersteunen de darmen, maar ook probiotica en prebiotica kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Allemaal -geen uitzondering- hebben we bacteriën in onze darmen die belangrijke functies vervullen. Zijn deze bacteriën gezond, dan maken wij zelf ook een grotere kans op goede, algehele gezondheid. Je staat er misschien niet bij stil, maar ook deze darmbacteriën hebben voedsel nodig. En wat zij te eten krijgen, is voor een groot deel afhankelijk van jouw voedselkeuze. Isothrive Prebiotische Nectar is vloeibaar en komt in kleine handige sachets die je overal mee naartoe kunt nemen zodat zowel jij als je darmbacteriën waar en wanneer dan ook de optimale voeding krijgen.