Schaeffer Nutraceuticals®

Het Duitse bedrijf Schaeffer Nutraceuticals® gebruikt Nobelprijswinnend biotechnologisch onderzoek om state-of-the-art supplementen te ontwikkelen; Viproactive® voedingssupplementen. Het doel van Schaeffer Nutraceuticals® is simpel: klanten voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen die zorgen voor meer energie, gezondheid, welzijn en productiviteit. De Viproactive®-lijn met het unieke ingrediënt Vitaprotein bevat diverse voedingssupplementen die zich onder meer richten op de ondersteuning van het immuunsysteem, ontspanning, het hart en de bloedvaten, afvallen, de 50-plusser en de algehele activiteit. Bijvoorbeeld Viproactive® Complex, Viproactive® Cardio, Viproactive® Immuni Plus en Viproactive® Relax.

Read more

5 Items

per page
Set Ascending Direction
 1. Viproactive® Colest Viproactive® Colest
  EUR 32.25
  In stock
 2. Viproactive® Anti Grip Viproactive® Anti Grip
  EUR 29.95
  Out of stock
 3. Viproactive® Hair Plus Viproactive® Hair Plus
  EUR 32.25
  Out of stock
 4. Viproactive® Memory Viproactive® Memory
  Special Price EUR 20.96 Regular Price EUR 32.25
  Out of stock
 5. Viproactive® Migrean Dol Viproactive® Migrean Dol
  EUR 28.95
  Out of stock

5 Items

per page
Set Ascending Direction

Gebaseerd op Nobelprijswinnend onderzoek

Schaeffer Nutraceuticals® gebruikt een bijzondere techniek in hun voedingssupplementen. Decennia geleden ontdekte professor Günter Blobel dat nieuw gevormde eiwitmoleculen interne signalen hebben die bepalend zijn voor de exacte locaties waar ze worden afgeleverd in de cellen om vervolgens energie te genereren. Hiertoe worden alle eiwitten continu getransporteerd door celmembranen en de binnenste delen van een cel, de organellen. Deze baanbrekende bevindingen vormden een mijlpaal in de celbiologie en in 1999 ontving Blobel voor zijn onderzoek de Nobelprijs voor Fysiologie. Schaeffer Nutraceuticals® gebruikt de concepten die ten grondslag liggen aan dit onderzoek waardoor de vitamines, mineralen en andere stoffen in hun voedingssupplementen worden afgeleverd op de exacte cellocaties waar ze worden gemetaboliseerd.

Het unieke ingrediënt Vitaprotein®

Duits onderzoeker dr. Harald Guse erkende de potentie van Blobel's ontdekkingen en gebruikte zijn concepten om een gepatenteerde technologie te creëren om vitamines en mineralen sneller en efficiënter bij de cellen te brengen. Hij verkreeg het oorspronkelijke patent in 2008. Schaeffer Nutraceuticals® verwierf ten slotte het patent in 2016 en gebruikte dit als basis om Vitaprotein® te ontwikkelen, het belangrijkste ingrediënt in de Viproactive® voedingssupplementenlijn van het bedrijf. Het resultaat zijn voedingssupplementen met stoffen die snel en efficiënt op de juiste plek terecht komen en zo zorgen voor maximale energie, welzijn en een optimale gezondheid.

Viproactive® voedingssupplementen

Viproactive® voedingssupplementen zijn dus volledig gebaseerd op deze geavanceerde Nobelprijswinnende biotechnologie. Schaeffer Nutraceuticals® investeert daarnaast in eersteklas ingrediënten, een ultramoderne productie aanpak, innovatief onderzoek en continue ontwikkeling van nieuwe formules. Excellentie, innovatie en kwaliteit zijn dan ook sleutelwoorden in hun aanpak. Elk ingrediënt ondergaat een continue kwaliteitscontrole. Grondstoffen komen van gecertificeerde leveranciers en worden ook na levering zorgvuldig gecontroleerd. Bij Viproactive® staat kwaliteit ook voor veiligheid, zodat alle producten volledig veilig zijn in gebruik.

Innovatie zorgt voor verbetering

Schaeffer Nutraceuticals® is het enige bedrijf ter wereld dat het recht heeft om voedingssupplementen te produceren met deze unieke gepatenteerde eiwitdragertechnologie. Innovatie verbetert al eeuwenlang het leven van mensen. Schaeffer Nutraceuticals® besteedt veel tijd, energie en middelen om de volgende doorbraak in voedingssupplementen te vinden. De Viproactive® supplementenlijn is hier het voorbeeld van. Schaeffer Nutraceuticals® is dan ook volledig aangesloten op de opwindende en ongekende biotechnologische revolutie waarin de wereld zich op dit moment bevindt, en die grote vooruitgang belooft op het gebied van gezondheid en een lang gezond leven.