VIGR Lifestyles

Your lifestyle designed by nature. That is the motto of VIGR Lifestyles. The products are of high and natural quality for a noticeable result. Their showpiece are the Elk Velvet Antler capsules. This is a very powerful natural supplement that has enjoyed popularity from traditional medicine for centuries.

Read more

1 Item

per page
Set Ascending Direction

1 Item

per page
Set Ascending Direction

Een gezond lichaam en een sterke geest voor iedereen

VIGR Lifestyles wil iedereen de kans bieden de gezondheid van hun lichaam en geest te ondersteunen met natuurlijke effectieve producten. De VIGR lifestyle zoals ze deze zelf noemen, omvat onder meer een groot respect voor de gezonde behoeftes van klanten, waardering voor volwaardig vers voedsel, voor een holistische benadering van het leven en van gezondheid en voor het beste uit jezelf halen in alle opzichten.

Elk Velvet Antler

Een van de topproducten van VIGR is Elk Velvet Antler ofwel 100% pure, geconcentreerde en gestandaardiseerde eland-veloursgewei of fluweelgeweitak. Dit krachtige natuurlijke supplement is zeer bekend in China en is rijk aan omega vetzuren, aminozuren, magnesium, zink, glucosamine, chondroïtine, collageen, choline, fosfor, koper en kalium. Een product vormt een optimale ondersteuning voor een gezond en sterk lichaam.

Chaga paddenstoelen

VIGR heeft tevens een aantal hoogwaardige producten van chaga paddenstoelen ofwel Inonotus obliquus in het assortiment. Chaga paddenstoelen bevatten zeer hoge hoeveelheden antioxidanten, betuline(zuur), en superoxide dismutase (SOD). Chaga is ook een rijke bron van bèta-glucanen en polysacchariden. VIGR biedt onder meer chaga paddenstoelbrokken, chaga-extract tinctuur en chaga capsules aan. Chaga wordt ook wel de wonderpaddenstoel of koning der paddenstoelen genoemd vanwege de gunstige actieve stoffen die het bevat.