Lutein & Zeaxanthin - Lutemax®
EUR 24.95

Lutein & Zeaxanthin - Lutemax®

 • Eye protection against harmful, high-energy blue light in the daily environment
 • Eye health when using digital devices
 • Optimal visual performance
 • GMO-free, gelatin-free, gluten-free, vegan, natural flavors and colors
 • 60 Gummies
In stock
SKU
RB-52
EUR 24.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Luteïne & Zeaxanthine kauwgummies van Doctor’s Best

Luteïne en Zeaxanthine kauwgummies bevatten luteïne en twee isomeren zeaxanthine en meso-zeaxanthine. Het lichaam maakt deze niet zelf aan, dus we moeten ze uit voeding of suppletie halen. Luteïne en de twee isomeren zeaxanthine en meso-zeaxanthine zijn belangrijke carotenoïden die zich in de macula van het netvlies van het oog concentreren.

Geëxtraheerd uit goudsbloembloemen

Luteïne, zeaxanthine en meso-zeaxanthine worden geëxtraheerd uit de goudsbloem. Dit is dezelfde vrije vorm die ook voorkomt in fruit en groenten. Hierdoor worden de stoffen goed door het lichaam opgenomen. Het product bevat kauwgummies voor makkelijke inname. Doctor’s Best gebruikt zuivere kristallijne luteïne en heeft daarvoor de GRAS-status (Generally Recognised As Safe) gekregen. Ook de zeaxanthine is afkomstig van gepatenteerd Lutemax®.

Voordelen:

 • Uit gepatenteerd Lutemax®, GRAS-status
 • In de vorm van kauwgummies
 • Bevat geen gelatine, gluten en gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best produceert kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. De grondstoffen voor de producten worden wereldwijd verbouwd, ontwikkeld en onderzocht. Doctor’s Best werkt hiervoor samen met voedingswetenschappers en produceert zo uitsluitend zeer effectieve, kwalitatief superieure supplementen.

Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen zijn grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Doctor’s Best is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding en het assortiment omvat inmiddels ruim 200 producten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

More Information
Product Name
Lutein & Zeaxanthin - Lutemax®
Brand
Doctors Best
Content
60 Gummies
User Instructions

Chew 2 gummies daily or as recommended by a healthcare practitioner.

Ingredients per Serving

15 mg sodium 1% *, 20 mg Lutein (from Lutemax® 2020 marigold flower extract, (Tagetes erecta)), 4 mg Zeaxanthin Isomers (from Lutemax® 2020 marigold flower extract, (Tagetes erecta)). Caloric nutritional values, see image.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Raw cane sugar, organic tapioca syrup, water, natural taste, citric acid, pectin, sodium citrate.

Diet
Vegan, Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Lutein & Zeaxanthin - Lutemax®
Your Rating