Trans-Resveratrol 200 mg
EUR 49.50

Trans-Resveratrol 200 mg

 • Contains ResVinol®
 • Heart & blood vessels
 • Pure high-dose trans-resveratrol
 • Contains red wine extract
 • 60 vegetable capsules of 200 mg
In stock
SKU
RB-31
EUR 49.50
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Trans-Resveratrol van Doctor’s Best

Trans-Resveratrol met ResVinol-25® is een extract met zeer hoge concentraties polyfenolen (20%) en trans-resveratrol (25%) uit de zogenoemde rode wijn matrix en de wortel van de Japanse duizendknoop, ofwel Polygonum cuspidatum. De rode wijn matrix bestaat uit suikers, zuren, ethanol en tannine. Trans-Resveratrol met ResVinol-25® is een zeer krachtig antioxidant en neutraliseert vrije radicalen in cellen en weefsels. Deze capsules van Doctor's Best bevatten per capsule maar liefst 200 mg trans-resveratrol en 80 mg polyfenolen.

Voordelen

 • Bevat 200 mg trans-resveratrol met ResVinol-25® en 80 mg polyfenolen  
 • Resveratrol heeft een antioxidant werking, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Een resveratrol product van hoge kwaliteit

Resveratrol bestaat in trans- en in cis-vormen. Trans-resveratrol en cis-resveratrol verschillen van elkaar. Onderzoek laat zien dat alleen trans-resveratrol door het lichaam wordt opgenomen en dus een hoge biologische beschikbaarheid en effect heeft. Het is dan ook belangrijk om bij een resveratrol product te kiezen voor een trans-resveratrol vorm met een significante dosering. De formule van Doctor’s Best bevat maar liefst 200 milligram per capsule. Trans-resveratrol kan onder invloed van ultraviolet licht worden omgezet in het niet-effectieve cis-resveratrol. De verpakking van Doctor's Best Trans-Resveratrol beschermt de trans-resveratrol tegen ultraviolet licht.

Waarom Trans-Resveratrol met ResVinol-25®?

ResVinol-25® is een gestandaardiseerde vorm van trans-resveratrol van zeer hoge kwaliteit. Elke partij capsules wordt vervaardigd op basis van een ProfileProven™ kwaliteitsonderzoek waardoor elke capsule gegarandeerd het zuivere en hoog gedoseerde extract bevat. Het product wordt zorgvuldig getest op de aanwezigheid van zware metalen en potentiële verontreiniging met besmetting bacteriën, schimmels en pesticiden. Het eindproduct voldoet gegarandeerd aan de hoogwaardige standaarden van Doctor’s Best en is veilig in gebruik.

Wat is resveratrol eigenlijk?

Resveratrol (3, 4', 5-stilbeentriol) is een natuurproduct dat tot de groep van non-flavonoïde polyfenolen behoort, ook wel stilbenen genaamd. De gunstige eigenschappen ervan werden zichtbaar doordat wijnstokken en andere planten resveratrolen produceerden in antwoord op stress, uv-straling en micro-organismen.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden uitsluitend merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is volledig gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure supplementenlijn met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

More Information
Product Name
Trans-Resveratrol 200 mg
SKU
RB-31
Brand
Doctors Best
Content
60 capsules
User Instructions

Take 1 or more capsules daily with meals, or as recommended by a healthcare practitioner.

Ingredients per Serving

200 mg trans-resveratrol, 80 mg polyphenols (from red wine matrix (Grape vinifera)) and Japanese knotweed (Polygonum cuspidatum)).

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Modified cellulose (vegetarian capsule) rice powder, silicon dioxide, magnesium stearate (vegetable source).

Diet
Vegan, Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Trans-Resveratrol 200 mg
Your Rating