Herbasyn

  • Kruidenpreparaat
  • Bevat Pau d'arco, robertskruid & groot glaskruid
  • Categorie: Immuunsysteem
  • 400 tabletten
Out of stock
SKU
KR4222
Special Price EUR 23.96 Regular Price EUR 31.95
  • Personal advice & shipping always within 12 hours!
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Herbasyn van Nutramin

Herbasyn van Nutramin is een kruidenpreparaat op basis van Pau d'arco (Handroanthus impetiginosu), robertskruid (Geranium robertianum) en groot glaskruid (Parietaria officinalis). Groot glaskruid ondersteunt het immuunsysteem, een claim die nog in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie. De drie kruiden werken krachtig met elkaar samen. Herbasyn is een voedingssupplement en vormt een aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Pau d'arco, robertskruid en groot glaskruid

Pau d’arco, ook wel Lapacho genoemd, is een boom die ruim 40 meter kan worden en over de hardste houtsoorten beschikt onder de tropische hardhoutsoorten. Voor fytotherapeutische doeleinden, zoals in dit supplement, wordt de binnenbast gebruikt. De bioactieve stoffen zijn diverse soorten naftachinonen of quinonen. Pau d’arco wordt wereldwijd veelvuldig gebruikt voor allerlei toepassingen, zoals onder meer in Zuid-Amerika.

Robertskruid is een plant uit de ooievaarsbekfamilie. Belangrijke bioactieve stoffen in de plant zijn onder meer flavonoïden, tanninen en diverse vitaminen en mineralen.

Groot glaskruid behoort tot de familie van de brandnetels. Voor fytotherapeutische toepassingen wordt de gehele plant gebruikt. Het bevat stoffen als flavonoïden waaronder glycosiden van quercetine, kaempferol en isorhamnetine, tanninen, bitterstoffen, kaliumzouten en zwavel.

Voordelen:

  • Kruidenpreparaat
  • Bevat Pau d'arco, robertskruid en groot glaskruid
  • Groot glaskruid ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam*
  • Deze capsules bevatten geen allergenen en zijn geschikt voor vegetariërs

* Deze gezondheidsclaim is nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Krachtige combinatie met andere producten van Nutramin

De standaarddosering van Herbasyn bedraagt drie maal daags drie tabletten bij de maaltijd. Het product kan uitstekend gecombineerd met andere producten van Nutramin, zoals Immunocare, D 3000 forte en XtraC&D3 250 of 500.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling.

Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

 

More Information
Product Name
Herbasyn
SKU
KR4222
Brand
Nutramin
User Instructions

3 maal daags 3 tabletten bij de maaltijd. 

Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Ingredients per Serving

Kruiden, vulstof (lactose (melk), maïszetmeel, talk, magnesiumstearaat).


Samenstelling per 9 tabletten                 
Pau d'Arco (Handroanthus impetiginosus) 1350 mg**
Robertskruid (Geranium robertianum) 1350 mg **
Groot glaskruid (Parietaria officinalis) 675 mg**              

** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Herbasyn
Your Rating