check Fast & secure delivery within Europe   check Secure payment options   check Trusted since 2007

Questions? Call us +3124-6635366

Candida

Candida is a yeast strain that occurs naturally in the intestines and lives in symbiosis with the rest of the intestinal flora. A good internal balance is very important and disruptions could cause the candida fungus to be abundantly present. If this occurs we speak of a Candida infection.

20 Item(s)

per page

20 Item(s)

per page


Candida albicans

Candida is een aandoening die wordt veroorzaakt door een soort gist (candida albicans), die verandert in een schimmelvorm. De gist is bij vrijwel iedereen van nature aanwezig in het lichaam. Doorgaans levert dit geen problemen op, maar wanneer de natuurlijke balans tussen de verschillende bacteriën en schimmels in het lichaam verstoord wordt kan de gist een kans krijgen uit te groeien tot schimmels. Dit wordt een Candida-infectie genoemd.

Behandeling van candida

Voor de bestrijding van candida spelen meerder factoren een belangrijke rol. Een normale werking van de darmen en de maag is van belang voor een goede, optimale lichamelijke gezondheid.  Er zijn diverse producten die bijdragen aan de natuurlijke balans van de bacteriën in de darmen. De unieke samenstelling van actieve stoffen in Atrantil die specifiek in de dunne darm werken, bevorderen de goede werking van de darmen, maag en de natuurlijke stoelgang. Ook Biocidin (een biofilm ontregelaar) bevat een breed spectrum aan kruiden en essentiële oliën die specifiek zijn samengesteld voor de optimale werking van het spijsverteringsstelsel. Monolaurine (Lauricidine) is een natuurlijk vetzuur en heeft bijzondere eigenschappen die aansluiten bij een gezonde en optimale levensstijl. Monolaurine verstoort de buitenste coating (biofilm) van ongewenste bacteriën, virussen en schimmels.