'C' Plus - Vitamin C with Bioflavonids
EUR 24.95

'C' Plus - Vitamin C with Bioflavonids

 • Vitamine C en citrus bioflavonoïden
 • Categorie: Immuunsysteem, Bloedvaten & Energie
 • Categorie: Essentieel antioxidant
 • 1.730 mg vitamine C en 224 mg citrus bioflavonoïden per dosering
 • 90 plantaardige capsules
In stock
SKU
KL-228
EUR 24.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Vitamine C Plus met citrus bioflavonoïden van Klaire Labs

Deze formule van Klaire Labs bevat een combinatie van L-ascorbinezuur, L-ascorbylpalmitaat en citrus bioflavonoïden voor optimale vitamine C-waarden in het lichaam. Het mensenlichaam is, in tegenstelling tot de meeste dieren, niet meer in staat om zelf vitamine C aan te maken. We moeten het dus uit voeding of suppletie halen. Vitamine C kent talrijke gezondheidsclaims; het ondersteunt een goede conditie van onder meer de bloedvaten, het bindweefsel, de weerstand en het immuunsysteem. Dit geldt ook bij zware fysieke inspanning, bij training, sport en in een koude omgeving.

Voordelen:

 • Krachtige formule met 1.730 mg vitamine C en 224 mg citrus bioflavonoïden per dosering
 • Vitamine C bevordert de weerstand en het immuunsysteem
 • Vitamine C draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten en aderen
 • Vitamine C is goed voor het behoud van sterke botten en kraakbeen
 • Vitamine C activeert de natuurlijke energie in het lichaam
 • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid (van binnenuit) te versterken
 • Vitamine C bevordert de opname van ijzer in het bloed
 • Vitamine C ondersteunt de conditie van het tandvlees en een sterk gebit
 • Vitamine C helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade
 • Vitamine C draagt bij aan een goede geestelijke veerkracht
 • Vitamine C is goed voor de gemoedstoestand
 • Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E
 • Vitamine C is goed voor het zenuwstelsel
 • Vitamine C is gunstig bij vermoeidheid
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

L-ascorbylpalmitaat voor een hogere opname in het lichaam

Naast L-ascorbinezuur bevat C Plus L-ascorbylpalmitaat. Dit is een in vet oplosbare vorm (6-palmityl-L-ascorbinezuur) van vitamine C. Het is een ester van ascorbinezuur en het natuurlijke vetzuur palmitine. Ascorbylpalmitaat kan gemakkelijk doordringen in lipofiele weefsels. Het kan hierdoor in hogere doseringen worden opgenomen door het lichaam.

Vitamine C een belangrijke antioxidant

Vitamine C is als antioxidant een belangrijke stof in het 'antioxidantennetwerk' van het lichaam. Dit is een keten van verschillende synergetische en onlosmakelijk verbonden antioxidanten. Naast vitamine C zijn bijvoorbeeld ook glutathion en vitamine E onderdeel van dit netwerk. Vitamine C ondersteunt het antioxidatieve potentieel van het lichaam en draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Vitamine C in de wintermaanden

Vitamine C wordt voornamelijk verkregen door de consumptie van fruit, groenten, supplementen, verrijkte voedingsmiddelen en dranken. Het vitamine C-gehalte in  voedsel vermindert door langdurige opslag en bij de bereiding van voedsel. In de winter zijn er minder lokale groente- en fruitsoorten beschikbaar. Gezien de vele gezondheidsclaims is vitamine C ook in de winter een zeer belangrijke vitamine. L-ascorbylpalmitaat in C Plus wordt goed opgenomen door het lichaam.

Krachtige combinatieformule met citrus bioflavonoïden

Bioflavonoïden komen tevens voor in citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel. Het tweede ingrediënt van deze krachtige formule is dan ook het citrus bioflavonoïden complex van het fruit van de Citrus aurantium, gestandaardiseerd op 50% citrusbioflavonoïden. (Bio)flavonoïden zijn plantenstoffen die voorkomen in allerlei soorten groenten en fruit.

Wat zijn bioflavonoïden?

(Bio)flavonoïden zijn plantenstoffen die als pigmenten veel fruit en groenten kleuren. De stoffen spelen een rol in de stofwisseling van planten, als groeiregulatoren en bij de bescherming tegen ultraviolet licht, oxidatie en hitte. Bioflavonoïden zijn ontdekt door Albert Szent-Györgyi, één van de toonaangevende chemici uit het begin van de twintigste eeuw. Hij kreeg in 1937 de Nobelprijs voor de ontdekking en beschrijving van vitamine C. Tijdens het isolatieproces van vitamine C ontdekte Szent-Györgyi bioflavonoïden.

De benaming bioflavonoïden of flavonoïden werd voor het eerst gebruikt in 1952 door de Duitse onderzoekers Geissmann en Hinreiner. Inmiddels zijn meer dan vijfduizend natuurlijk voorkomende flavonoïden geïsoleerd uit verschillende planten. Flavonoïden vormen de grootste groep binnen de polyfenolen.

Over Klaire Labs

De missie van Klaire Labs™ is bijdragen aan een optimale gezondheid door middel van premiumkwaliteit nutraceuticals. Klaire Labs™ ontwikkelt producten zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale nutraceuticals voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Ze richten zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen. Het bedrijf maakt deel uit van Soho Flordis International, een mondiaal bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg. De producten van Klaire Labs™ bestaan hoofdzakelijk uit actieve ingrediënten die worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats volgens de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

More Information
Product Name
'C' Plus - Vitamin C with Bioflavonids
Brand
Klaire Labs
Content
90 vegetarian capsules
User Instructions

Take 2 capsules, 1 or 2 times a day with food or as directed by your healthcare practitioner.

Ingredients per Serving
Amount per 2 capsules% RDA*
Vitamin C (as L-ascorbic acid and L-ascorbyl palmitate) 1,730 mg 1,821%
Citrus Bioflavonoid Complex (Citrus aurantium) (peel and fruit) (standardized to 50% hesperidin bioflavonoids) 224 mg **

** Daily value not established

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Vegetarian capsule (hydroxypropyl methylcellulose, water) and silicon dioxide.

Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:'C' Plus - Vitamin C with Bioflavonids
Your Rating