Epicor® - a natural immune helper
EUR 67.50

Epicor® - a natural immune helper

 • Saccharomyces cerevisiae
 • Categorie: Immuunsysteem
 • Gepatenteerd EpiCor®
 • 500 mg per capsule
 • 120 plantaardige capsules
In stock
SKU
KL-220
EUR 67.50
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Epicor® van Klaire Labs

EpiCor® bevat gedroogd gistfermentaat van de hele cellen van Saccharomyces cerevisiae. EpiCor® bevat fosfolipiden, onverzadigde vetzuren, flavonoïden en andere natuurlijke polyfenolen, fytosterolen, bèta-glucanen, mannanoligosacchariden, aminozuren, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. EpiCor® is een goed gedocumenteerd product en is een gepatenteerde formule.

Langdurige ondersteuning voor jong en oud

Voor een consistente ondersteuning kan EpiCor® het hele jaar door worden ingenomen. Het product heeft de GRAS-status (Generally Recognized As Safe) toegekend gekregen door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Het kan dus veilig worden gebruikt door volwassenen (500 mg per dag) en kinderen (afhankelijk van hun leeftijd en gewicht 125-500 mg per dag). EpiCor® is ook geschikt voor vegetariërs.

Voordelen:

 • Bevat de hele cel van Saccharomyces cerevisiae
 • Gepatenteerde formule EpiCor®
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

Saccharomyces cerevisiae

Saccharomyces cerevisiae, is een van de gistsoorten die veel voorkomt in natuurlijk voorkomende ecosystemen. Van levende Saccharomyces cerevisiae-culturen is vastgesteld dat ze gunstig zijn voor de gastheer wanneer ze in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn. Saccharomyces cerevisiae wordt al lang gebruikt als een functioneel voedingssupplement. Het wordt ingezet voor talrijke werkingsgebieden in het lichaam.

Bij toeval ontdekt?

EpiCor® bevat een complexe mix van voedingsstoffen met een fascinerende ontwikkelingsgeschiedenis. Sinds 1943 produceerde Diamond V, een bedrijf in Iowa in de Verenigde Staten namelijk een fermentatieproduct van Saccharomyces cerevisiae. Het product werd gebruikt als toevoeging in voeding voor dieren speciaal voor hun spijsvertering. In 2004 werd in het bedrijf Diamond V opgemerkt dat de werknemers in de fabriek het hele jaar door een uitstekende vitaliteit hadden vergeleken met werknemers in andere bedrijven.

Productie volgens het MetaGen4™ proces

Verdere documentatie op basis van de werknemers van Diamond V en diverse doelgroepen resulteerde in de ontwikkeling van EpiCor®. Het unieke voedingsprofiel van EpiCor® wordt volledig geproduceerd uit Saccharomyces cerevisiae, volgens het gepatenteerde MetaGen4™ -proces. EpiCor® is een gepatenteerde formule, gebaseerd op een zorgvuldige bioanalyse en op protocollen voor kwaliteitsborging. Het gevarieerde aanbod van nuttige metabolieten is uniek voor EpiCor®.

GRAS-status en goed gedocumenteerd

EpiCor® bevat fosfolipiden, onverzadigde vetzuren, flavonoïden en andere natuurlijke polyfenolen, fytosterolen, bètaglucanen, mannanoligosacchariden, aminozuren, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. EpiCor® wordt al jaren goed gedocumenteerd voor diverse toepassingen in het lichaam bij diverse doelgroepen. Er zijn talloze veiligheidstests uitgevoerd op EpiCor® en het heeft de GRAS-status.

Over Klaire Labs

Klaire Labs™ ontwikkelt hoogwaardige nutraceuticals zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Klaire Labs™ richt zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen in hun gezondheid. De producten van Klaire Labs™ zijn zorgvuldig onderzocht en gedocumenteerd. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden. Klaire Labs™ is onderdeel van Soho Flordis International, een wereldwijd premium bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg.

More Information
Product Name
Epicor® - a natural immune helper
Brand
Klaire Labs
Content
90 vegetarian capsules
User Instructions

Take 1 capsule daily or as directed by your healthcare practitioner.

Ingredients per Serving
Amount per capsule % Daily Value
Dried Yeast Fermentate (Saccharomyces cerevisiae) (whole cell) EpiCor® 500 mg **

** Daily value not established

‡ EpiCor® is a registered trademark of Embria Health Sciences LLC.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Vegetarian capsule (hydroxypropyl methylcellulose, water).

Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Epicor® - a natural immune helper
Your Rating