Interfase® - Biofilm Disruptor

 • Due to delivery issues, currently not available
 • Categorie: Biofilm Ontregelaar
 • Categorie: Speciale enzymen
 • Categorie: Darm & Spijsvertering
 • Interfase®
 • 120 plantaardige capsules
Out of stock
SKU
KL-222
EUR 56.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Interfase® - Biofilm Ontregelaar van Klaire Labs

Interfase® is een krachtige gepatenteerde enzymformule die speciaal is ontwikkeld om gastro-intestinale biofilms te ontregelen. Biofilms blijven hierdoor hierdoor zogezegd ‘in balans’. Dit product bevat breedspectrum enzymen. Interfase® laat de goede micro-organismen ongemoeid.

Voordelen:

 • Gepatenteerde formule Interfase®
 • Bevat breedspectrum specifieke enzymen
 • Kan goed gecombineerd worden met prebiotica, probiotica en andere supplementen of kruidenextracten
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

In combinatie met probiotica

We raden aan om InterFase® samen met een hoogwaardig probiotisch en/of prebiotisch product te gebruiken. Bijvoorbeeld probiotica van MegaFood of Prescript-Assist met meerdere bacteriestammen in de juiste actieve doseringen. InterFase® kan tevens met andere supplementen of kruidenextracten worden gecombineerd die een gunstig effect op de darmen hebben. Neem InterFase® op een lege maag, los van de maaltijd, zodat de enzymen optimaal effect hebben. Zorg vanzelfsprekend ook voor volwaardige voeding.

Biofilm: een microbieel overlevingsmechanisme

In onze darm leven populaties van micro-organismen. Deels leven microben vrij en onafhankelijk en deels zijn ze gekoloniseerd in een vaste, zogenoemde sessiele vorm in een biofilm. Een biofilm bestaat uit micro-organismen die zijn ingekapseld in zelf geproduceerd slijm van exopolysacchariden en exoproteïnen en hecht zich sterk aan oppervlaktes. De biofilm beschermt de micro-organismen in de darm en is de voorkeursomgeving voor de overgrote meerderheid van micro-organismen. Leven in een biofilm geeft bacteriën en gisten aanzienlijke overlevingsvoordelen. Het is als het ware een adaptief mechanisme dat microben in staat stelt te blijven bestaan en zich voort te planten in een gunstige micro-ecologische niche.

Gastro-intestinale biofilm

Belangrijke soorten micro-organismen die betrokken zijn bij de vorming van gastro-intestinale biofilm zijn Bacteroides, Bifidobacterium en Fusobacterium. Fusobacterium-soorten blijken een sleutelrol te spelen bij de vorming en instandhouding van gezonde biofilms. Echter alles draait om balans. Enkelvoudige bacteriën mogen bijvoorbeeld niet een te grote rol gaan spelen. Gezonde biofilms voorkomen op een natuurlijke wijze kolonisatie en biofilmvorming door minder wenselijke micro-organismen.

Speciale gepatenteerde formule Interfase®

De innovatieve enzymformule Interfase® biofilmontregelaar van Klaire Labs bevat een synergetische combinatie van verschillende enzymen, zoals glucoamylase, cellulase, hemicellulase, pectinase, bèta-1,3-glucanase, protease, peptidase-complex met dipeptidyl peptidase-IV (DPP-IV), lysozym, chitosanase en Serratia peptidase.

Gedocumenteerde activiteiten

InterFase® is ontwikkeld op basis van onderzoek naar de activiteit van de ingrediënten van de formule met behulp van het MBEC™ P&G apparaat. Dit apparaat is ontwikkeld door de Biofilm Research Group van de Universiteit van Calgary, die bestaat uit enkele van 's werelds toonaangevende autoriteiten op het gebied van biofilm microbiologie. Met behulp van het MBEC™ apparaat kan een biofilm worden gereproduceerd en kunnen de effecten van formules hierop worden beoordeeld. InterFase® is goed gedocumenteerd op biofilms van gramnegatieve en grampositieve bacteriën en gist. Gezonde biofilms gevormd door Bifidobacterium bifidum PT131, Bifidobacterium breve PT132, Bifidobacterium longum PT136, Lactobacillus casei PT116, Lactobacillus rhamnosus PT112, en Lactobacillus salivarius worden niet beïnvloed  door InterFase®.

Let op

Gebruik InterFase® bij voorkeur onder begeleiding van een (orthomoleculair) therapeut. Het product is niet bedoeld voor langdurig dagelijks gebruik. Het is ook niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en personen met lever- of nieraandoeningen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts. 

Over Klaire Labs

Klaire Labs™, onderdeel van Soho Flordis International een mondiale organisatie voor natuurlijke gezondheidszorg, biedt een assortiment premiumkwaliteit nutraceuticals aan. Zij ondersteunen hulpverleners met producten voor hun klanten, zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Een bijdrage leveren aan een optimale gezondheid, dat is waar Klaire Labs™ voor staat. De producten van Klaire Labs™ bevatten hoofdzakelijk actieve, zuivere ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Ze zijn zorgvuldig onderzocht, gedocumenteerd en gebaseerd op veiligheid. Klaire Labs™ hanteert de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

More Information
Product Name
Interfase® - Biofilm Disruptor
Brand
Klaire Labs
Content
120 capsules
User Instructions

Depending on age and size: Take 1 capsule, 1 to 4 times daily between meals or as directed by your healthcare practitioner.

The capsules should be taken without food to maximize enzyme effects.

Ingredients per Serving
Amount Per Capsule% Daily Value
Proprietary Enzyme Blend 425 mg **
Providing the following active enzymes:
Polysaccharide Specific Enzymes
Glucoamylase (with isolmaltase side chain activity)
Chitosanase
Cellulase
Hemicellulase (xylanase) and Pectinase Complex
Beta-Glucanase
Protein and Peptide Specific Enzymes
Protease/Peptidase Complex with endopeptidase, exopeptidase, and DPP-IV activity
Other Enzymes
Lysozyme (from egg white)
Serratia peptidase (enteric-coated)

** Daily value not established.

‡ Peptizyme SP®, a registered trademark of Specialty Enzymes.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Vegetarian capsule (hydroxypropyl methylcellulose, water), ascorbyl palmitate, and microcrystalline cellulose.

Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Interfase® - Biofilm Disruptor
Your Rating