L-Carnitine Tartrate

 • L-Carnitine van Carnipure®
 • Categorie: Hart, Bloedvaten & Energie
 • Gepatenteerde formule
 • 500 mg per capsule
 • 60 plantaardige capsules
Out of stock
SKU
KL-223
EUR 42.35
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

L-Carnitine Tartraat van Klaire Labs

L-Carnitine Tartraat met Carnipure® is een speciale vorm van superieure kwaliteit L-carnitine. L-carnitine speelt een belangrijke rol in de energiestofwisseling in de lichaamscellen. De synergetische combinatie met tartraat versterkt de voordelen van L-carnitine. L-carnitine wordt ook wel vitamine Bt genoemd. Het komt van nature voor in ons lichaam.

Voordelen:

 • L-carnitine van superieure kwaliteit van Carnipure®
 • Sporters, ouderen en vegetariërs kiezen vaak voor L-carnitine
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

Carnipure® L-carnitine van hoge kwaliteit

Carnipure® is een speciale kwaliteit L-carnitine, vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Lonza. Producten die het Carnipure®-kwaliteitszegel op de verpakking dragen, bevatten gegarandeerd L-carnitine van hoge kwaliteit. Lonza heeft het ingrediënt Carnipure® al dertig jaar zorgvuldig gedocumenteerd in diverse toepassingen, als ingrediënt in andere producten en als losstaand voedingssupplement.

L-carnitine voor ouderen, sporters en vegetariërs

L-carnitine komt van nature voor in ons lichaam en ons dieet. Ons lichaam kan kleine hoeveelheden L-carnitine produceren, mits de voorlopers (twee essentiële aminozuren, lysine en methionine) en de cofactoren (vitamines C, B3, B6 en ijzer) beschikbaar zijn. Het vraagt dan ook om voldoende toevoer van deze voedingsstoffen.

Een vegetarisch dieet is erg laag in L-carnitine en ook in de voorlopers om L-carnitine in het lichaam te produceren. Carnipure® L-carnitine wordt niet gewonnen uit vlees en is daarom bij uitstek geschikt voor vegetariërs.

Het vermogen van het lichaam om L-carnitine te produceren neemt af met de leeftijd. Ook eten ouderen om verschillende redenen vaak minder vlees, wat leidt tot een verminderde inname van L-carnitine via de voeding.

Veilig voor dagelijkse consumptie

L-carnitine is een veilige stof en kan maanden of zelfs jaren zonder bijwerkingen worden ingenomen. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft een veiligheidsevaluatie gemaakt van Carnipure® L-carnitine en kwam tot de conclusie dat tot 2 g aanvullende L-carnitine per dag veilig is voor dagelijkse consumptie. Sporters, atleten, ouderen, vegetariërs en mensen die hun gezondheid willen ondersteunen, kiezen vaak voor een supplement met L-carnitine met Carnipure®.

Over Klaire Labs

Klaire Labs™, onderdeel van Soho Flordis International een mondiale organisatie voor natuurlijke gezondheidszorg, biedt een assortiment premiumkwaliteit nutraceuticals aan. Zij ondersteunen hulpverleners met producten voor hun klanten, zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Een bijdrage leveren aan een optimale gezondheid, dat is waar Klaire Labs™ voor staat. De producten van Klaire Labs™ bevatten hoofdzakelijk actieve, zuivere ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Ze zijn zorgvuldig onderzocht, gedocumenteerd en gebaseerd op veiligheid. Klaire Labs™ hanteert de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

More Information
Product Name
L-Carnitine Tartrate
Brand
Klaire Labs
Content
60 capsules
User Instructions

Take 1 capsule, 1 to 4 times daily with food or as directed by your healthcare practitioner.

Ingredients per Serving
Amount per capsule% DV
L-Carnitine (as L-carnitine tartrate) 500 mg **

** Daily value not established.

‡ Carnipure® brand, a licensed trademark of Lonza, Ltd. Used under license from Lonza, Ltd.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Vegetarian capsule (hydroxypropyl methylcellulose, water), microcrystalline cellulose, magnesium stearate, and silicon dioxide.

Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:L-Carnitine Tartrate
Your Rating