Motiocare 30cp
Special Price EUR 22.46 Regular Price EUR 29.95

Motiocare 30cp

• Formule met collageen UC-II®
• Met ongedenatureerd collageen
• Aangevuld met vitamine D3
• Categorie: Gewrichten, Botten & Spieren
• 30 capsules

In stock
SKU
SP3070
Special Price EUR 22.46 Regular Price EUR 29.95
  • Personal advice & shipping always within 12 hours!
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Motiocare - collageenformule van Nutramin

Motiocare is een bijzonder preparaat dat ongedenatureerd type 2 collageen UC-II® en vitamine D3, cholecalciferol, bevat. Vitamine D3 is onder meer gunstig voor het in stand houden van sterke botten, is goed voor het skelet, voor de normale opname van calcium en fosfor en voor de werking van de spieren.

Ongedenatureerd type 2 collageen UC-II® onderscheidt zich van regulier collageen, ook al is het een collageen type 2. Het onder lage temperatuur, niet-enzymatische productieproces van UC-II zorgt ervoor dat de natuurlijke niveaus van niet-gedenatureerde collageen type II behouden blijven waardoor UC-II® de triple helix structuur behoudt. Uniek voor UC-II is ook dat het intact de zure omgeving van de maag passeert en verder in je lichaam actief blijft.

Voordelen:

• Krachtige combinatie van ongedenatureerd collageen UC-II® en vitamine D3
• Vitamine D bevordert een goed calcium- en fosforgehalte in het bloed
Vitamine D is nodig voor normale botgroei en botontwikkeling bij kinderen
• Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en is goed voor het skelet
• Vitamine D is goed voor de kalkhuishouding
• Vitamine D is goed voor de werking van de spieren
• Vitamine D is van belang voor de opbouw van sterke tanden
• Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen
• Vitamine D draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem
• Vitamine D heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces
Vrij van allergenen

Krachtige combinaties

Motiocare kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin, afhankelijk van het doel waarvoor je het wenst te gebruiken. Zo past het uitstekend bij Cerebro Mega, D 3000 Forte, Dolorcare met OptiPEA®, Jointcare en Mega Fresh 1000. Jointcare is bijvoorbeeld een krachtige formule met een uitgekiende samenstelling van ingrediënten voor de ondersteuning van bindweefsel, kraakbeen en botten, zoals onder meer vitamine C, D3 en mangaan. De standaarddosering van Motiocare bedraagt één maal daags één capsule.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorden tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

More Information
Product Name
Motiocare 30cp
SKU
SP3070
Brand
Nutramin
Content
30
User Instructions

1 maal daags 1 capsule.

Ingredients per Serving

Vulstof (cellulose, magnesiumstearaat (plantaardig), siliciumdioxide), gelatine (capsule), collageen, vitamines.

Samenstelling per capsule                        
Collageen type UC-II (ongedenatureerd) 40 mg**
Vitamine D3 (cholecalciferol) 5 µg 100%              

**RI niet vastgesteld     

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Motiocare 30cp
Your Rating