CoQ10+ Food Complex
EUR 49.36

CoQ10+ Food Complex

 • Gefermenteerde CoQ10
 • 22 mg CoQ10 per dag
 • Krachtig antioxidant
 • Gefermenteerd voor een betere opname van co-enzym Q10
 • Bevat geen gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 30 capsules
In stock
SKU
NC-695
EUR 49.36
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

CoQ10+ Food Complex van New Chapter

Vul je nutriënten gericht aan met de Food Complex supplementen van New Chapter. CoQ10+ Food Complex bevat 22 mg gefermenteerde CoQ10 per capsule. Q10 is een vetoplosbaar, lichaamseigen co-enzym dat in de lever wordt aangemaakt. Het co-enzym helpt bij het aanmaken van ATP, een onmisbare stof die de energievoorraad van het lichaam opslaat. Dit gebeurt in de mitochondriën, de energiefabriekjes die zich in elke cel van ons lichaam bevinden. Co-enzym Q10 is ook een sterk antioxidant, wat wil zeggen dat het vrije radicalen, de slopers van onze cellen en weefsels, onschadelijk maakt. Als we ouder worden, maakt het lichaam minder Q10 aan en kan suppletie verstandig zijn.

Voordelen:

 • Whole food gefermenteerde CoQ10
 • Betere opname dankzij fermentatie
 • 22 mg CoQ10 per capsule
 • Sterk antioxidant
 • Ondersteunt het behoud van gezonde cellen en weefsels
 • Goed voor hart en bloedvaten
 • Gefermenteerd met probiotica voor een gezond microbioom
 • Meer antioxidatieve kracht dan de chemisch geïsoleerde vorm van Q10
 • Bevat cholesterolverlagende bèta glucanen
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Zonder gluten, Non-GMO
 • Gemakkelijk te slikken capsule
 • Kan op elk moment van de dag worden genomen, ook op een lege maag

Het voordeel van gefermenteerde Q10

Er zijn veel supplementen met het co-enzym Q10 op de markt. Deze bevatten doorgaans een chemisch geïsoleerde vorm van Q10 terwijl New Chapters CoQ10+ Food Complex whole-food gefermenteerde Q10 biedt. Wetenschappelijke in vitro tests en onderzoek bij mensen wijst uit dat de unieke twee-staps-fermentatie methode van New Chapter veel meer anti-oxidatieve kracht vrijmaakt bij het co-enzym Q10. Ontdek deze volle kracht van Q10 met CoQ10+ Food Complex, dat dankzij fermentatie gemakkelijk te verteren is en op elk moment van de dag kan worden gebruikt – ook op een lege maag.

Meer over co-enzym Q10

Co-enzym Q10 wordt in iedere lichaamscel aangetroffen en wordt ook wel ubichinon genoemd, wat ‘overal aanwezig’ betekent. Het is een essentiële stof, want zonder Q10 is energievorming in de cel niet mogelijk en sterft de cel. Het werkt als co-factor bij de celademhaling in de mitochondriën, onze ‘energiecentrales’. Cellen van organen die veel energie verbruiken - zoals hart, lever, immuunsysteem, hersenen en spieren - bevatten veel mitochondriën en verbruiken veel co-enzym Q10. Als antioxidant zorgt Q10 onder andere voor het soepel houden van cellulaire membranen. Het co-enzym Q10 is van groot belang voor de vitaliteit van weefsels en organen zoals hart en bloedvaten. Een capsule CoQ10+ Food Complex per dag helpt de schade te bestrijden die oxidatieve stress veroorzaakt aan lichaamscellen en weefsels. Mensen die op leeftijd zijn of zeer actieve sporters kiezen vaak voor suppletie met Q10.

Hoe werkt fermentatie?

Fermentatie is een van de oudste conserveringstechnieken ter wereld. Het is in feite het gecontroleerd laten bederven van voedsel, zoals bij zuurkool gebeurt. New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd.

Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert.

Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Het voordeel van fermentatie

Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn en geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, ook zonder maaltijd. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

Het Amerikaanse merk New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Veel supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

De producten van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

More Information
Product Name
CoQ10+ Food Complex
Brand
New Chapter
Content
30 capsules
User Instructions

Take 1 capsules daily or as recommended by a healthcare practitioner. Can be taken anytime, even on an empty stomach.

Ingredients per Serving

22 mg CoQ10 (from culture media).

Other Ingredients

Culture media (organic milled soy (including isoflavones), organic Saccharomyces cerevisiae (active and inactive, including beta-glucans), organic maltodextrin, organic gum acacia, lactic acid bacteria (L. acidophilus, B. bifidum, L. rhamnosus), papain (deactivated) and bromelain (deactivated)), organic milled rice, hypromellose (capsule) and silicon dioxide.

Diet
Vegetarian
Allergens
Soy, Wheat
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:CoQ10+ Food Complex
Your Rating