Every Woman™'s One Daily 55+

 • Complete multivitamine voor vrouwen boven de 50 op natuurlijke basis
 • Bestrijdt ouderdomsverschijnselen
 • Draagt bij aan sterke botten en hormonale balans
 • Draagt bij aan meer vitaliteit en een sterker immuunsysteem
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods, zacht voor de maag
 • Met o.a. monnikspeper, B-vitamines, vitamine C en astaxanthine
 • Bevat geen zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten
Out of stock
SKU
NC-380
EUR 68.56
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Every Woman™’s One Daily 55+ Multivitamin van New Chapter

Multivitamine speciaal voor de vitale 55+ vrouw, gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie. Bestrijd ouderdomsverschijnselen, versterk je immuunsysteem en hormonale balans en krijg meer vitaliteit met een dagelijks tablet vol gefermenteerde nutriënten. Naast alle vitamines en mineralen die de vrouw dagelijks nodig heeft, zorgt deze multi dankzij een speciaal geselecteerde superfood kruidenmix voor meer vitaliteit, een sterker immuunsysteem en het behoud van een gezonde hartfunctie, een scherp zicht en sterke botten.

Voordelen:

 • Eén tablet per dag vol vitamines en mineralen
 • Een superfood kruidenmix voor langer behoud van de gezondheid en vitaliteit
 • Met astaxanthine, vitamine C en bèta glucanen
 • Bestrijdt ouderdomsverschijnselen, speciaal voor de 55+ vrouw
 • Ondersteunt het immuunsysteem, de hart- en hersenfunctie
 • Ondersteunt de hormonale balans en de spijsvertering
 • Zorgt voor het behoud van sterke botten en een scherp zicht
 • Met onder andere kurkuma, monnikspeper en B-vitamines
 • Formule zonder ijzer
 • Holistische ondersteuning voor de algehele gezondheid in een handige, dagelijkse multivitamine
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met probiotica voor een gezond microbioom
 • Ondersteunt de spijsvertering en brengt de darmen in balans
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten

Het voordeel van fermentatie

Dankzij fermentatie is deze multivitamine voor de 55+ vrouw gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter met probiotica en biologische superfoods zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de vitamines op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan opnemen als gewone voeding. Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden.

De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elk tablet. Speciaal voor de 55+ vrouw zijn toegevoegd: monnikspeper voor hormonale balans, B-vitamines voor meer energie, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten en astaxanthine en vitamine C voor een betere weerstand.

Met superfoods speciaal voor de vrouw

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je in de overgang bent, veel sport, stress ervaart, rookt, medicijnen gebruikt, vegetarisch bent of aan het afvallen bent. De multivitamines van New Chapter doen meer dan alleen een tekort aan nutriënten aanvullen om jouw gezondheid te ondersteunen. Every Woman™’s One Daily 55+ multivitamine van New Chapter is zorgvuldig samengesteld met alle vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Dat is aangevuld met speciale superfoods die extra goed zijn voor de vitale 55+ vrouw.

Every Woman™’s One Daily maakt het verschil

New Chapter’s multivitamines maken het verschil omdat ze gefermenteerd zijn met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en kruidenmixen met superfoods. Wat betekent dat voor jou? Dankzij de fermentatie methode van New Chapter kan jouw lichaam alle weldadige nutriënten die het verdient, goed absorberen. En de multivitamines van New Chapter zijn door het fermenteren vriendelijk voor je maag dus je kunt ze op elk moment van de dag nemen, ook op een lege maag. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren. Every Woman™’s One Daily 55+ multivitamine is zo samengesteld dat het jouw gezondheid op een holistische manier ondersteunt met slechts één tablet per dag.

Sterker immuunsysteem met astaxanthine

Elk tablet bevat 2 mg astaxanthine, een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te beschermen tegen schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof. Dieren als flamingo’s en garnalen danken er hun kleur aan. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat astaxanthine ook goed is voor de gezondheid van de mens. Het is een van de krachtigste en veelzijdigste antioxidanten, die schadelijke vrije radicalen neutraliseren. Astaxanthine wordt ingebouwd in het celmembraan, waar het de cel van binnen en van buiten beschermt tegen oxidatie. Astaxanthine kan zijn werk overal in het lichaam doen en helpt bij het tegengaan van verouderingsprocessen door oxidatieve stress en ontsteking. Bovendien ondersteunt astaxanthine de werking van het immuunsysteem.

Rode klaver, monnikspeper en framboos voor hormonale balans

New Chapter heeft aan deze multivitamine voor de vrouw superfoods toegevoegd die zorgen voor meer hormonale balans. Rode klaver en monnikspeper zijn fyto-oestrogenen, ook wel isoflavonen genoemd. Fyto-oestrogenen kunnen de werking van oestrogeen nabootsen bij een tekort. Rode klaver bevat de isoflavonen formononitine en daidzine die in de darmen omgezet kunnen worden in equol, een stof met een sterk oestrogeen effect.

Monnikspeper staat bekend als belangrijk vrouwenkruid. Onderzoek wijst uit dat de bes van de monnikspeper of kuisboom een harmoniserende invloed heeft op de vrouwelijke hormoonhuishouding. De donkere bessen bevatten bioactieve stoffen waaronder iridoïde glycosiden, flavonoïden, diterpenen, lignanen en etherische olie. De flavonoïden zijn antioxidanten en fyto-oestrogenen. De iridoïde glycosides hebben een indirect effect op de hormoonstofwisseling. Daarnaast corrigeert monnikspeper een progesterontekort en het stimuleert het dopaminerge systeem, wat een gunstige invloed heeft op bijvoorbeeld klachten tijdens de menopauze.

Van de framboos wordt in deze multivitamine het blad gebruikt. Dat wordt al tijden traditioneel gebruikt vanwege de beschermende eigenschappen voor de baarmoeder.

De spijsvertering in balans dankzij aloë vera, pepermunt en kardemom

Deze multi ondersteunt je spijsvertering met onder andere aloë vera, pepermunt en kardemom. Aloë vera ontgift het lichaam op zachte wijze en ondersteunt de spijsvertering. Pepermunt staat al sinds jaar en dag bekend om haar positieve invloed op de spijsvertering. En kardemom staat bekend om ondersteuning bij infecties en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Met kurkuma

Met één tablet Every Woman™’s One Daily 55+ krijg je ook elke dag 42,5 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur die talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. Kurkuma werkt ontstekingsremmend en tegen ontstekingsgerelateerde pijn, helpt vet te verbranden, is geschikt voor behoud van een goede gewrichtsfunctie, is goed voor het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en hart en bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle vitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, ook zonder maaltijd. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

More Information
Product Name
Every Woman™'s One Daily 55+
Brand
New Chapter
Content
48 tablets
User Instructions

Take 1 tablet daily or as recommended by a healthcare practitioner. Can be taken anytime, even on an empty stomach.

Ingredients per Serving

See image above.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Ferment media (organic soy flour, organic Saccharomyces cerevisiae, organic orange peel powder, organic carrot powder, organic alfalfa powder, lactic acid bacteria (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus rhamnosus), papain (deactivated) and bromelain (deactivated)), organic gum acacia, silicon dioxide, lac resin and carnauba wax.

Diet
Vegetarian
Allergens
Soy
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Every Woman™'s One Daily 55+
Your Rating