Cere Balance 60cp

 • Complete multi voor lichaam en geest, ook geschikt voor kinderen
 • Met 8 fytotherapeutische extracten
 • Categorie: Hersenen & Neurotransmitters
 • Bevat aminozuren L-glutamine, L-tyrosine en N-acetyl-L-carnitine
 • 60 capsules
Out of stock
SKU
VX1035
EUR 39.75
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Cere Balance – multipreparaat van Nutramin

Cere Balance is een zeer complete multivitamine met vitaminen, mineralen, plantenextracten en de aminozuren L-glutamine, L-tyrosine en N-acetyl-L-carnitine. De formule is geschikt voor volwassenen, maar in het bijzonder ook voor kinderen en jongeren. Het multipreparaat Cere Balance bevat diverse ingrediënten die van belang zijn voor de normale werking van het zenuwstelsel, zoals de vitaminen B1, B2, B3, B6, C en de mineralen magnesium, koper en jodium. Vitaminen B1, B3, B6, C en magnesium ondersteunen tevens de psychologische functie. De mineralen zink, jodium en ijzer ondersteunen het geheugen en het leervermogen en zijn belangrijk bij geestelijke inspanning en activiteit. Vitamine B5 draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van sommige neurotransmitters. De formule bevat tevens een aantal bijzondere voedingsstoffen zoals DL-alfa-liponzuur, DMAE ofwel de voorloper van choline, het flavonoïde antioxidant quercetine en fosfatidylcholine.

Kruidenpreparaat

Daarnaast bevat Cere Balance een ondersteunend kruidenpreparaat. Dit propriëtair mengsel bestaat uit extracten van het blad, de wortel of de pitten van diverse adaptogene kruiden, zoals brandnetel (Urtica dioica), druivenpit (Vitis vinifera), ginseng (Panax ginseng), Gotu Kola (Centella asiatica), haver (Avena sativa), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), kamille (Matricaria chamomilla), rooibos (Aspalathus linearis), rozewortel (Rhodiola rosea) en slaapmutsjeskruid (Griffonia simplicifolia). De kruiden kennen diverse gezondheidsclaims die nog in afwachting zijn van goedkeuring door de Europese Commissie. Zo geven brandnetel en ginseng bijvoorbeeld energie*, draagt Rhodiola rosea bij aan een normale weerstand tegen stress*, en is Griffonia simplicifolia goed voor de werking van het zenuwstelsel*. Adaptogene kruiden ondersteunen je lichaam bij diverse behoeftes.

Voordelen:

 • Krachtig multipreparaat met vitaminen, mineralen en adaptogene kruiden
 • Vitaminen B1, B2, B3, B6, C en de mineralen magnesium, koper en jodium zijn goed voor het zenuwstelsel
 • Vitaminen B1, B3, B6, C en magnesium ondersteunen de psychologische functie
 • Vitaminen B1, B2, B3 en de mineralen ijzer, koper, jodium en mangaan bevorderen de energiestofwisseling
 • Vitamine B5 draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters
 • Zink heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces
 • Zink, jodium en ijzer dragen bij tot een normale cognitieve functie
 • Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
 • Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Bevat ondersteunende adaptogenen zoals Rhodiola rosea, brandnetel, ginseng en Griffonia simplicifolia
 • Brandnetel en ginseng geven energie*
 • Griffonia simplicifolia is goed voor de werking van het zenuwstelsel*
 • Rhodiola rosea draagt bij aan een normale weerstand tegen stress*
 • Rhodiola rosea is goed voor het functioneren van het zenuwstelsel*
 • Geschikt voor vegetariërs

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Met L-tyrosine, taurine en zink

Cere Balance bevat interessante aanvullende voedingsstoffen. Zoals het aminozuur L-tyrosine, een semi-essentieel aminozuur met diverse functies in het lichaam. Taurine is een ander belangrijk aminozuur dat bijvoorbeeld goed samenwerkt met de magnesium in dit product. Het mineraal zink is essentieel voor heel veel processen in ons lichaam. Alle cellen van het lichaam hebben zink nodig, bijvoorbeeld voor het celdelingsproces. Een goede zinkstatus is ook belangrijk voor een normale hormoonhuishouding en het immuunsysteem. Tenslotte zijn de aminozuren L-glutamine en N-acetyl-L-carnitine gekozen om deze multi voor lichaam en geest te versterken.

De dagdosering van Nutramin Cere Balance bedraagt één maal daags twee capsules na het ontbijt. Het product is geschikt voor iedereen die een krachtige ondersteuning kan gebruiken, bijvoorbeeld in drukke of spannende periodes. Cere Balance kan goed worden gecombineerd met andere producten van Nutramin zoals Cerebro Mega en Pro-Flora Balance. Zoek je naar een extra krachtige ondersteuning specifiek voor kinderen, kies dan voor Cere Balance in combinatie met Kids-Flora Balance.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

More Information
Product Name
Cere Balance 60cp
SKU
VX1035
Brand
Nutramin
Content
60 capsules
Ingredients per Serving
RI niet vastgesteld
EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Cere Balance 60cp
Your Rating