Cerebro Mega 60cp
EUR 36.95

Cerebro Mega 60cp

 • Omega 3-vetzuren
 • Met krillolie, EPA & DHA en astaxanthine
 • Categorie: Hersenfunctie
 • Met antioxidanten en fosfolipiden
 • 60 capsules
In stock
SKU
VF1780
EUR 36.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Cerebro Mega – omega 3-vetzuren van Nutramin

Cerebro Mega is een unieke omega 3-vetzurenformule met 1000 mg krillolie gebonden aan fosfolipiden, aangevuld met EPA, DHA en astaxanthine. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor de hersenfunctie. EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. Het Antarctisch krill (Euphausia superba) heeft een optimale biologische beschikbaarheid en wordt goed opgenomen door het lichaam. Krillolie bevat naast 40 fosfolipiden en 30 EPA en DHA ook krachtige antioxidanten zoals astaxanthine, vitamine A en E, verschillende andere vetzuren en flavonoïden. Het product is geschikt voor volwassenen én in het bijzonder ook voor schoolgaande kinderen en jongeren. Voor deze doelgroepen kan ook gekozen worden voor een extra krachtige ondersteuning door Cerebro Mega te combineren met Cere Balance.

Goede vetzurenstatus

Omega-3 vetzuren worden slechts in kleine hoeveelheden in het lichaam aangemaakt. Een toereikende inname uit voeding is daarom erg belangrijk. Suppletie met omega-3 vetzuren kan je voeding aanvullen om zo te komen tot een goede vetzurenstatus in het lichaam. Krillolie is een speciale vorm van omega-3 vetzuren. Het wordt gemaakt van hele krill, kleine garnaalachtige schaaldieren uit de Antarctische zee. Krillolie bevat belangrijke fosfolipidengroepen zoals fosfatidylserine, fosfatidylcholine, fosfatidylinositol en fosfatidylethanolamine en is gebonden aan EPA en DHA.

Voordelen:

 • Krachtige omega 3-vetzuren formule
 • Met fosfolipiden en astaxanthine
 • Geschikt voor schoolgaande kinderen, jongeren en volwassenen
 • Inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen1
 • Inname van DHA draagt bij tot de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden2
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie1
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen1
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed1
 • DHA en EPA dragen bij tot de normale werking van het hart1
 • DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk3 en triglyceridengehalten in het bloed4

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
2 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 100 mg DHA.

3 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g EPA en DHA (max. 5 g per dag).
4 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 g EPA en DHA (max. 5 g per dag).

Omega 3-vetzuren EPA en DHA

Omega-3 vetzuren EPA en DHA komen hoofdzakelijk voor in voedselbronnen uit de zee. Omega-3 producten zoals visolie bevatten een laag gehalte aan antioxidanten. Bederf (oxidatie) is een terechte zorg. Krillolie bevat van nature het antioxidant astaxanthine. Samen met de fosfolipiden zorgt astaxanthine ervoor dat de omega-3 vetzuren binnen in de capsule niet bederven. Hierdoor blijft de kwaliteit langdurig gewaarborgd. Astaxanthine is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en sommige planten om zich te weren tegen zonlicht en zuurstof.

Van Nutramin Cerebro Mega kun je één maal daags twee capsules na het ontbijt nemen. Het product is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het kan goed worden gecombineerd met Cere Balance en Pro-Flora Balance. Zoek je naar een extra krachtige ondersteuning specifiek voor kinderen kies dan voor Cerebro Mega in combinatie met Cere Balance en Kids-Flora Balance.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorden tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

More Information
Product Name
Cerebro Mega 60cp
SKU
VF1780
Brand
Nutramin
Content
60 capsules
Size
60 capsules
Ingredients per Serving

RI niet vastgesteld

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Cerebro Mega 60cp
Your Rating