Pro Mood 60cp
EUR 42.95

Pro Mood 60cp

• Specifiek probioticum
• Bevat Origanum vulgare extract
• Met carvacrol en thymol
• Categorie: Kruidenpreparaat
• 60 capsules

In stock
SKU
PB5020
EUR 42.95
  • Shipping within 3 days
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Pro Mood probioticum– probioticaformule van Nutramin

Zoals de naam al aangeeft, is Pro Mood een probioticum met een aantal probioticastammen gekozen voor een specifiek doel. Deze zeer zuivere, krachtige probioticaformule bevat een propriëtair mengsel van vier exclusieve goedaardige bacteriestammen: Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum en Lactobacillus rhamnosus. Al deze probiotische strengen zijn fysiologisch actief.

Het product Pro Mood kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin zoals Colon Care of Permeability Support. De standaarddosering van Pro Mood probiotica bedraagt twee maal daags één capsule. Kinderen ouder dan drie jaar kunnen één maal daags één capsule nemen.

Voordelen:

• Probioticaformule voor het hele gezin
• Al geschikt voor kinderen vanaf drie jaar
• Met vier exclusieve bacteriestammen Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum en Lactobacillus rhamnosus
• Sterke combinatie met Colon Care en Permeability Support
• Geschikt voor vegetariërs

Geschiedenis van probiotica

Hoewel de term ‘probiotica’ uit 1953 stamt, is het principe van bacteriestammen al veel ouder. De eerste sporen van het gebruik van probiotica dateren uit de neolithische
periode, tussen 10.000 en 5.000 voor Christus. Veehoeders in het Midden-Oosten bewaarden in die tijd de melk in zakken gemaakt van geitenvellen. Doordat de zon erop scheen, begon de melk door een combinatie van melkzuurbacteriën en gisten te fermenteren. Ook het gebruik van andere gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals kefir, bier en wijn, gaat terug tot ongeveer 7.000 voor Christus. In de 19e eeuw deed de Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur veel nieuwe inzichten op op het gebied van de microbiologie. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werden probiotica onderwerp van studie. Inmiddels is het gebruik van probiotica alom bekend en van nuttige en goed gedocumenteerde waarde.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

More Information
Product Name
Pro Mood 60cp
SKU
PB5020
Brand
Nutramin
Content
90 capsules
User Instructions

2 maal daags 1 capsule

Kinderen (ouder dan 3 jaar): 1 capsule per dag.

Ingredients per Serving

Probiotica, vulstof (rijstbloem), capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), antiklontermiddel (Nu-FLOW®, MCT-olie).


Hoeveelheid per 2 capsules                      
Propriëtair mengsel:800 mg (8 x 109CFU***)**
• Bifidobacterium longum                          
• Lactobacillus fermentum                        
• Lactobacillus plantarum                          
• Lactobacillus rhamnosus                                         

**RI niet vastgesteld.                   
***Colony-Forming Units

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Pro Mood 60cp
Your Rating