check Fast & secure delivery within Europe   check Secure payment options   check Trusted since 2007

Questions? Call us +3124-6635366

Probiotics - Immune Defense - 20 billion CFU

► Bevat 15 zuurbestendige probiotische stammen
► 20 miljard CFU aan levende bacteriën
► Ondersteunt het immuunsysteem
► Hoeft niet gekoeld bewaard te worden
► Bevat geen herbiciden (gecertificeerd geen residu van glyfosfaat), pesticiden, gluten en soja
► 30 capsules

Availability: In stock

EUR 29.95
- +
MegaFood

Shipping with DHL & DPD
On workdays within 24 hours

Questions about this product?
Call us +3124-6635366

Secure Payment
PayPal and Credit Card

Veilig shoppen

Safe shopping
Secure with SSL-encryption

Safe and easy payment
With SSL connection


Trusted E-shops

Product Description

Speciale formule voor ondersteuning van het immuunsysteem

Een gezonde spijsvertering is afhankelijk van een nauwkeurige balans tussen goede en slechte bacteriën. De voor ons positieve bacteriën helpen om voedsel te verteren, maken vitaminen aan en bewaken de ph-waarde. Dit houdt ziekteverwekkers op afstand.

Het immuunsysteem in de buik, weerstand bevindt zich in de darmen

Op het eerste oog lijkt het wellicht dat je darmen en je immuunsysteem weinig met elkaar van doen hebben. Maar ongeveer 70-80% van de immuuncellen bevinden zich in de darmen, dus de gezondheid daarvan kan wel degelijk van invloed zijn op het algeheel welbevinden en de algehele gezondheid.

Voordelen van MegaFlora weestand formulering

  • Bevordert het (natuurlijk) afweersysteem & ondersteunt het immuunsysteem
  • Elke capsule bevat maar liefst 20 miljard verschillende microben
  • Makkelijk mee te nemen (bijvoorbeeld op vakantie) en geen koeling noodzakelijk
  • Bevat 15 maagzuurbestendige stammen en komt dus volledig aan in de darmen voor maximale opneembaarheid
  • Een uitgebalanceerde formulering van beschermende probiotica waaronder Bifidobacterium, Lactobacillus en Propionibacterium freudenreichii
  • De probioticacapsules zijn volledig natuurlijk en bevatten geen kunstmatige additieven

Spijsverteringformulering; belang van goede spijsvertering

Probiotica zijn micro-organismen die gunstige effecten hebben op het lichaam en de werking ervan: zeker het spijsverteringsstelsel. Deze micro-organismen zijn hetzelfde of lijken op de al van nature in het menselijk lichaam voorkomende bacteriën. Probiotische supplementen worden daarom vaak gebruikt om een tekort aan specifieke bacteriën te corrigeren. De probiotica van MegaFood kent een uitgebreide samenstelling van verschillende stammen, specifiek voor verschillende indicaties.

Het begint bij balans in de darmen

Het nemen van probiotica kan mogelijkerwijs bijdragen aan een gunstige balans in de darmflora. Probiotica, die van nature in het lichaam voorkomen en degenen die worden verkregen uit voeding en/of suppletie bevinden zich grotendeels in het maag-darmkanaal. Een gezonde darmflora is een essentieel onderdeel van de spijsvertering en vanuit hier beïnvloedt hetzelfde microbiooom tal van andere processen in het lichaam.

Een capsule per dag

Bacteriën moeten in grote hoeveelheden worden ingenomen om effect te hebben op het lichaam. Deze probiotica bestaan dan ook uit 20 miljard actieve organismen met 15 verschillende stammen. Deze bacteriestammen worden gefilterd uit zorgvuldig geselecteerde voedselbronnen. Veelal worden bacteriën in de maag gedood door maagzuur of het gal van de dunne darm. De probiotica van MegaFood zijn bestand tegen de zure omgeving van de maag en bereiken de darm levend. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Additional Information

Name Probiotics - Immune Defense - 20 billion CFU
Brand MegaFood
Content 30 capsules
User Instructions Take one capsule daily during a meal.
Serving Size 1 capsule
Ingredients per Serving Probiotic mix with 20 billion CFU ♦ Lactobacillus rhamnosus **, Lactobacillus lactis **, Bifidobacterium lactis **, Lactobacillus gasseri **, Lactobacillus acidophilus **, Bifidobacterium breve **, Lactobacillus casei **, Bifidobacterium longum **, Lactobacillus paracasei **, Lactobacillus plantarum **, Lactobacillus reuteri **, Bifidobacterium bifidum **, Bifidobacterium infantis **, Lactobacillus fermentum ** Propionibacterium freudenreichii **. **% Daily value (DV) not determined ♦ Colony-forming units
Other Ingredients Potato Starch, L-Leucine, Silica, Ascorbic Acid, Hypromellose, Gellan Gum.
Allergens Does not contain soy, wheat, gluten, lupine, peanuts, celery, mustard, nuts, sesame, milk, egg, fish, crustaceans or molluscs.
Suitable for vegans Yes
Suitable for vegetarians Yes
Gluten free Yes
Certified Organic N/A

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register