Prostacare 90cp
EUR 53.75

Prostacare 90cp

• Unieke formule voor de man
• Bevat zink, selenium en pompoenpit
• Categorieën: Man & Prostaat
• Categorieën: Nieren & Urinewegen
• 90 capsules

In stock
SKU
SP3095
EUR 53.75
  • Shipping within 3 days
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Prostacare van Nutramin

Deze formule van Nutramin is gemaakt voor de man, specifiek ter ondersteuning van de prostaat, nieren en urinewegen, met onder meer pompoenpit, zaagbladpalm en brandnetel*. Prostacare is dan ook een uniek combinatieproduct waarin meerdere relevante voedingsstoffen zijn samen gebracht voor een optimale ondersteuning voor de man in de vruchtbare leeftijd, en tevens voor de man van veertig jaar en ouder. Prostacare is een voedingssupplement en vormt een aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Een sterke combinatie van voedingsstoffen

Voor de formule Prostacare zijn diverse nutriënten gekozen waarvan bekend is dat ze een ondersteunend effect hebben op de nieren, de lagere urinewegen en de normale werking van de prostaat. Zink en selenium zijn bijvoorbeeld interessante voedingsstoffen omdat ze cellen beschermen tegen oxidatieve stress en bijdragen aan een normale zaadkwaliteit. Zaagpalm, ofwel Sabal serratula of Serenoa repens, helpt de normale plasfunctie ondersteunen.* De gunstige invloed van zaagpalm op de prostaat is een gezondheidsclaim die nog wordt onderzocht door de Europese Commissie. Ditzelfde geldt voor een stof als brandnetel. Brandnetel is niet alleen goed voor de nierfunctie en urinewegen, maar draagt tevens bij aan het behoud van een normale prostaatfunctie.* Ook Cucurbita pepo, ofwel pompoenpit, draagt bij tot de gezondheid van de onderste urinewegen.* Prostacare bevat tevens het aminozuur L-glutamine, de antioxidant vitamine C, het extract van het blad van witte moerbei (Morus alba) en de carotenoïde lycopeen.

Voordelen:

• Formule speciaal voor de man
Brandnetel en lycopeen zijn goed voor de nieren en de urinewegen*
• Pompoenpit is goed voor de prostaatfunctie*
Zaagpalm helpt de normale plasfunctie ondersteunen*
• Zaagpalm is gunstig voor de prostaat*
Seleen draagt bij tot een normale spermatogenese
• Seleen draagt bij tot de bewegelijkheid van de zaadcellen
• Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting
• Zink is goed voor de kwaliteit van sperma
• Deze capsules bevatten geen allergenen en zijn geschikt voor vegetariërs

De prostaat speelt een rol in de vruchtbaarheid

De prostaat maakt onderdeel uit van het mannelijk voortplantingssysteem. De taak van de prostaat is het produceren van vocht waarin zaadcellen worden getransporteerd. Samen vormt dit het sperma van de man. De prostaat is dus van belang voor de beweeglijkheid van de zaadcellen en voor de vruchtbaarheid. Van het totale volume van het ejaculaat bestaat zo’n 30% uit de prostaatvloeistof. De combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde en elkaar aanvullende ingrediënten, maakt Prostacare tot een unieke uitgekiende formule voor de man van elke leeftijd. De standaarddosering van Prostacare bedraagt twee maal daags één capsule.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorde tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

* Deze gezondheidsclaim is nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

More Information
Product Name
Prostacare 90cp
SKU
SP3095
Brand
Nutramin
Content
90
User Instructions

2 maal daags 1 capsule.

Ingredients per Serving

Kruiden, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), vulstof (aardappelzetmeel), aminozuren, mineralen, vitamines, antiklontermiddel (zonnebloemolie), carotenoïden.

Samenstelling per 2 capsules
Pompoenpit (Cucurbita pepo, extr., zaden) 400 mg*    
Zaagpalm (Sabal serratula, extr., vrucht) 400 mg*
L-Glutamine 200 mg*
Vitamine C (calcium-, magnesiumascorbaat) 90 mg 113%
Brandnetel (Urtica diocica radix, extr.) 50 mg*
Zink (citraat, gluconaat) 20 mg 200%
Witte moerbei (Morus alba, extr., blad) 2 mg*
Lycopeen 500 µg*
Selenium (methionine) 40 µg 73%

**RI niet vastgesteld.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Prostacare 90cp
Your Rating