Bluelene - Anti-aging Night Cream
EUR 49.95

Bluelene - Anti-aging Night Cream

 • Nachtcrème anti-aging
 • Met methyleenblauw
 • Huid & anti-aging
 • Unieke gepatenteerde formule
 • 30 ml
In stock
SKU
BL-01
EUR 49.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Bluelene® revolutionaire Anti-Aging Nachtcrème van Mblue Labs™

De Bluelene® Anti-Aging Nachtcrème is een hydraterende en voedende nachtcrème met een lichte textuur en het unieke ingrediënt methyleenblauw. Dit bijzondere ingrediënt maakt de crème van Mblue Labs™ tot een revolutionaire anti-aging formule. Methyleenblauw is een goed gedocumenteerde stof die de huidverstevigende vezels (collageen en elastine) ondersteunt. De Bluelene® Anti-Aging Nachtcrème is gebaseerd op een unieke gepatenteerde formule. De crème bevat geen parabenen of parfum en is geschikt voor alle huidtypes.

Voordelen:

 • Lichte textuur voor voeding tijdens de nacht
 • Bestrijdt het huidverouderingsproces
 • Extra voedend en hydraterend voor alle huidtypes
 • Methyleenblauw stimuleert huidverstevigende vezels
 • Methyleenblauw is een beschermende antioxidant
 • Vrij van parabenen en parfum

De wetenschap achter Bluelene® Anti-Aging Nachtcrème

Het begrijpen van de mysteries van moeder natuur vraagt vaak een lang en toegewijd proces van wetenschappelijk onderzoek. Dr. Kan Cao, de oprichter van Mblue Labs™, de producent van de Bluelene® crèmes, bracht jaren door in het laboratorium en bouwde haar carrière rondom het proces van huidveroudering. Cao behaalde in 2005 haar doctoraat bij de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Ze is een van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappers op het vlak van veroudering en ontdekte het effect van de bijzondere stof methyleenblauw op huidveroudering. Ze ontwikkelde een unieke productenlijn van Bluelene® huidcrèmes gebaseerd op een gepatenteerde formule met methyleenblauw.

Innovatie met methyleenblauw

Methyleenblauw is een veel voorkomende kleurstof die gebruikt wordt in uiteenlopende toepassingen. Dr. Cao ontdekte in haar laboratorium dat deze stof effectieve en breed werkende anti-aging eigenschappen heeft voor de menselijke huid. Methyleenblauw (methylene blue in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige cel stimulerende antioxidant. De stof bestrijdt op verschillende manieren het huidverouderingsproces in de huidmatrix. Een revolutionaire innovatie op het gebied van huidverzorging.

Oxidatieve stress en huidveroudering

Oxidatieve stress is een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Gebruik van antioxidanten in huidverzorging wordt breed aanvaard als een effectieve aanpak om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Methyleenblauw richt zich als antioxidant op de mitochondriën. Het lijkt effectiever te zijn dan andere antioxidanten die op een soortgelijke manier functioneren.

De herontdekking van een eeuwenoude stof

Methyleenblauw werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1876. Het is een diamino fenothiazine die het elektronentransport in de mitochondriën op een positieve wijze moduleert. Methyleenblauw kan vrij gemakkelijk de intracellulaire compartimenten binnendringen, zoals mitochondriën, lysosomen en de celkern. De ontdekking door Dr. Cao van de effecten van methyleenblauw op het vlak van huidveroudering werd gepubliceerd in Nature Scientific Reports en werd alom geprezen door de wetenschappelijke gemeenschap. Ook werd ze finalist aan de Universiteit van Maryland voor de uitvinding van het jaar. Haar ontdekking was te zien in veel grote media, zoals Cosmetics Design en Allure.

Een goede nachtcrème voedt de huid

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam. Het is voor mannen en vrouwen psychologisch gezien een belangrijk onderdeel van het lichaamsbeeld. Veroudering van de huid is doorgaans zichtbaar. We proberen de huid dan ook vaak mooier te maken met make-up en verzorgende producten. Huidveroudering kan intrinsiek zijn en veroorzaakt worden door fysiologische factoren, maar kan ook extrinsiek worden veroorzaakt door omgevingsfactoren.

Intrinsieke en extrinsieke invloeden op de huid

Intrinsieke huidveroudering toont natuurlijke veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. Extrinsieke huidveroudering is een versnelde vorm van veroudering als gevolg van blootstelling van de huid aan omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel beide vormen verschillend zijn, hebben ze gemeenschappelijk dat de huidveroudering te maken heeft met oxidatieve belasting door vrije radicalen. De revolutionaire Bluelene® Anti-Aging Nachtcrème voedt de huid tijdens de nacht.

Over Mblue Labs™

Mblue Labs™ is opgericht door dr. Kan Cao, een van ’s werelds meest toonaangevende wetenschappers op het gebied van onderzoek naar veroudering. Dr. Cao bracht het grootste deel van haar carrière door in het laboratorium en bestudeerde het proces van veroudering. Ze behaalde haar doctoraat in 2005 aan de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Cao ontdekte methyleenblauw, een stof met sterke anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid. Ze ontwikkelde met haar organisatie Mblue Labs™ een speciale productenlijn van Bluelene® huidcrèmes op basis van het bijzondere ingrediënt methyleenblauw. De crèmes zijn volledig vrij van parabenen en parfums.

More Information
Product Name
Bluelene - Anti-aging Night Cream
Brand
Bluelene
Content
30 ml
User Instructions

After cleansing your skin, apply a thin layer to face and neck at night . Can be used as a night and day cream.

Ingredients per Serving

Water, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polysorbate 60, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Basic Blue 9 (Methylene Blue)

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Bluelene - Anti-aging Night Cream
Your Rating