Bluelene - Anti-aging Night Cream
EUR 49.95

Bluelene - Anti-aging Night Cream

 • Crèmes
 • Anti-aging nachtcrème
 • Met methyleenblauw
 • Gepatenteerde formule
 • Huid & Anti-aging
 • Voor alle huidtypen
 • 30 ml
In stock
SKU
BL-01
EUR 49.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Bluelene® Anti-aging Nachtcrème van Mblue Labs™

De Bluelene® Night Cream is een hydraterende en voedende nachtcrème met een lichte textuur en het unieke ingrediënt methyleenblauw. Dit bijzondere ingrediënt maakt deze crème van Mblue Labs™ tot een revolutionaire anti-aging formule. Methyleenblauw is een bijzondere stof die Mblue Labs™ heeft onderzocht op haar huidverstevigende en huidverjongende eigenschappen en vervolgens is de Bluelene® Night Cream ontwikkeld op basis van een unieke, gepatenteerde formule. De crème bevat geen parabenen of parfum en is geschikt voor alle huidtypes.

De wetenschap achter Bluelene® Anti-aging Nachtcrème

Het begrijpen van de mysteries van moeder natuur vraagt vaak een lang en toegewijd proces van wetenschappelijk onderzoek. Dr. Kan Cao, de oprichter van Mblue Labs™, de producent van de Bluelene® crèmes, bracht jaren door in het laboratorium en bouwde haar carrière rondom het proces van huidveroudering. Cao behaalde in 2005 haar doctoraat bij de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Ze is een van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappers op het vlak van veroudering en ontdekte het effect van de bijzondere stof methyleenblauw op huidveroudering. Ze ontwikkelde een unieke productenlijn van Bluelene® huidcrèmes gebaseerd op een gepatenteerde formule met methyleenblauw.

Voordelen:

 • Gepatenteerde formule met methyleenblauw als effectieve stof
 • Lichte textuur voor voeding tijdens de nacht
 • Vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden
 • Extra voedend en hydraterend voor alle huidtypes
 • Methyleenblauw behoudt de stevigheid van de huid
 • Methyleenblauw heeft een antioxidatieve en hydraterende werking
 • Vrij van parabenen en parfum

Innovatie met methyleenblauw

Methyleenblauw is een veel voorkomende kleurstof die gebruikt wordt in uiteenlopende toepassingen. Dr. Cao ontdekte in haar laboratorium dat deze stof effectieve en breed werkende anti-aging eigenschappen heeft voor de menselijke huid. Methyleenblauw ('methylene blue' in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige antioxidant. De stof bestrijdt op verschillende manieren het huidverouderingsproces en is een revolutionaire innovatie op het gebied van huidverzorging. Oxidatieve stress is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Het gebruik van antioxidanten in huidverzorging wordt dan ook breed aanvaard als een effectieve aanpak om het huidverouderingsproces van de huid zichtbaar te verminderen.

Herontdekking van eeuwenoude stof

Methyleenblauw werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1876. Het is een diamino fenothiazine die onder meer invloed heeft op het elektronentransport in het lichaam. Methyleenblauw kan de intracellulaire compartimenten binnendringen, zoals mitochondriën, lysosomen en celkernen. De ontdekking door Dr. Cao van de effecten van methyleenblauw op het vlak van huidveroudering werd gepubliceerd in Nature Scientific Reports en werd alom geprezen door de wetenschappelijke gemeenschap. Ook werd ze finalist aan de Universiteit van Maryland voor de uitvinding van het jaar. Haar ontdekking was te zien in veel grote media, zoals Cosmetics Design en Allure.

Het belang van een goede nachtcrème 

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam. Het is voor mannen en vrouwen psychologisch gezien een belangrijk onderdeel van het lichaamsbeeld. Veroudering van de huid is doorgaans zichtbaar. We proberen de huid dan ook vaak mooier te maken met make-up en verzorgende producten. Huidveroudering kan intrinsiek zijn en veroorzaakt worden door fysiologische factoren, maar kan ook extrinsiek worden veroorzaakt door omgevingsfactoren. Intrinsieke huidveroudering toont natuurlijke veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. Extrinsieke huidveroudering is een versnelde vorm van veroudering als gevolg van blootstelling van de huid aan omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel beide vormen verschillend zijn, hebben ze gemeenschappelijk dat de huidveroudering te maken heeft met oxidatieve belasting door vrije radicalen. De revolutionaire Bluelene® Anti-aging Nachtcrème voedt de huid tijdens de nacht.

Over Bluelene®

Bluelene is een nieuwe, gepatenteerde lijn van huidcrèmes die - als enige ter wereld - de bijzondere en gepatenteerde stof methyleenblauw bevatten als belangrijkste werkzame ingrediënt. De lijn werd ontwikkeld door Mblue LabsTM dat gevestigd is in Bethesda, Maryland in de Verenigde Staten. Het laboratorium heeft jarenlang onderzocht op welke wijze methyleenblauw de gezondheid van de huid ondersteunt en ervoor kan zorgen dat de huid er stralend uit blijft zien. Mblue LabsTM wordt geleid door Dr. Kan Cao, een wereldwijde autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar veroudering.

More Information
Product Name
Bluelene - Anti-aging Night Cream
Brand
Bluelene
Content
30 ml
User Instructions

After cleansing your skin, apply a thin layer to face and neck at night . Can be used as a night and day cream.

Ingredients per Serving

Water, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polysorbate 60, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Basic Blue 9 (Methylene Blue)

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Bluelene - Anti-aging Night Cream
Your Rating