Every Man™'s One Daily 55+

 • Multivitamine voor de 55+ man
 • Bestrijdt ouderdomsverschijnselen
 • Meer vitaliteit, een sterkere weerstand & een gezonde prostaat- en hartfunctie
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten
Out of stock
SKU
NC-384
EUR 68.56
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Every’s Man™’s One Daily 55+ Multivitamine van New Chapter

Multivitamine voor mannen boven de 55, gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie. Dit supplement is speciaal samengesteld om ouderdomsverschijnselen te bestrijden. Krijg meer vitaliteit, en ondersteun het behoud van een scherp zicht, sterke botten en een gezonde hersen-, prostaat- en hartfunctie met dagelijks één tablet vol gefermenteerde nutriënten. Dankzij de fermentatie is deze multivitamine gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag.

Voordelen:

 • Complete, dagelijkse multi speciaal voor de 55+ man
 • Holistische ondersteuning van de vitaliteit in één gemakkelijk te slikken tablet per dag
 • Helpt ouderdomsverschijnselen te bestrijden
 • Met B-vitamines voor meer energie
 • Astaxanthine en vitamine C voor een sterker immuunsysteem
 • Ondersteunt een gezonde hartfunctie met vitamine D3
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met superfoods voor het behoud van een gezonde hersenfunctie, scherp zicht, gezond en sterk haar en sterke botten
 • Ondersteunt de prostaat met zaagpalm, zink, pompoenpitten en brandnetel
 • Ondersteunt de spijsvertering en brengt de darmen in balans
 • Bevat kurkuma
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten

Waarom een multivitamine?

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je op leeftijd komt, veel sport, stress ervaart, een extra drukke periode hebt, rookt, medicijnen gebruikt, vegetarisch of vegan bent of aan het afvallen bent.

Ontdek het voordeel van gefermenteerde vitamines

De unieke fermentatie methode van New Chapter met probiotica, kruiden en superfoods zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen uit de multivitamine beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan verteren en absorberen als gewone voeding. Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De fermentatie van New Chapter zorgt ervoor dat jij dagelijks maximaal profijt hebt van alle vitamines, mineralen, kruiden en superfoods die in dit supplement verwerkt zijn.

Met superfoods speciaal voor de 55+ man

Deze multivitamine is speciaal samengesteld voor de 55+ man en helpt om te vroege ouderdomsverschijnselen te bestrijden. De vitamines en mineralen die jij dagelijks nodig hebt, zijn gecombineerd met speciaal geselecteerde kruiden en superfoods. Deze multi is bijvoorbeeld verrijkt met superfoods die de hersenfunctie ondersteunen, het immuunsysteem versterken, meer energie en vitaliteit geven en je beter bestand maken tegen stress. Bovendien ondersteunt deze multi speciaal voor de 55+ man het behoud van een scherp zicht, sterke botten, een gezonde prostaat en sterk en gezond haar.

Traditioneel gebruik gecombineerd met moderne wetenschap

Every’s Man™’s One Daily 55+ Multivitamine bevat onder andere astaxanthine, brandnetelwortel, organische pompoenzaadolie en kurkuma. Onderzoek bewijst dat B-vitamines uit de superfoods jouw natuurlijke energieproductie stimuleren, en dat vitamine C en astaxanthine het immuunsysteem ondersteunen. Zo combineert New Chapter eeuwenlang traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met moderne wetenschap.

Met astaxanthine voor een sterke weerstand en meer vitaliteit

Elk tablet Every Man™’s One Daily 55+ bevat 2 mg astaxanthine. Dat is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te beschermen tegen schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof. Dieren als flamingo’s en garnalen danken er hun kleur aan. New Chapter wint de astaxanthine uit algen die worden geteeld met water uit de Himalaya.

Astaxanthine, een krachtig antioxidant

Astaxanthine is een van de meest krachtige en veelzijdige antioxidanten, het is wel 50 keer krachtiger dan vitamine C of betacaroteen. Het beschermt gezonde cellen en weefsels door vrije radicalen onschadelijk te maken. Astaxanthine wordt ingebouwd in het celmembraan, waar het de cel van binnen en van buiten beschermt tegen oxidatie. Het ondersteunt de werking van het immuunsysteem én helpt bij het tegengaan van verouderingsprocessen door oxidatieve stress en ontsteking.

Pompoenpit, zaagpalm en brandnetel voor een gezonde prostaatfunctie

Pompoenpitten hebben klinisch aangetoond dat zij plasproblemen als gevolg van een goedaardig vergrote prostaat verbeteren. Ze bevatten daarnaast veel zink, wat de prostaat verkleint en verlichting geeft bij plasproblemen.

Ondersteuning bij plasproblemen

Zaagpalm zorgt voor een verminderde omzetting van testosteron naar DiHydroTestosteron, een prostaatvergrotende stof. Ook werkt het ontstekingsremmend en krampwerend op de blaas en urinewegen. Bovendien werkt deze plant versterkend op de blaashals. Dit komt de plasfunctie en –frequentie ten goede.

Ook brandnetelwortel wordt gebruikt bij aandoeningen die geassocieerd worden met een goedaardige prostaatvergroting, zoals vaak plassen, urineretentie en een geïrriteerde blaas.

De spijsvertering in balans dankzij aloë vera, pepermunt en kardemom

Deze multi ondersteunt je spijsvertering met onder andere aloë vera, pepermunt en kardemom. Aloë vera ontgift het lichaam op zachte wijze en ondersteunt de spijsvertering. Pepermunt wordt al sinds jaar en dag gebruikt om haar positieve invloed op de spijsvertering. En kardemom staat bekend om ondersteuning bij infecties en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Met organische kurkuma

Met één tablet Every Man™’s One Daily 55+ krijg je ook elke dag 42,5 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur die talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. Kurkuma werkt ontstekingsremmend en tegen ontstekingsgerelateerde pijn, helpt vet te verbranden, is geschikt voor behoud van een goede gewrichtsfunctie, is goed voor het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en hart en bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Probiotica helpt om het microbioom in je darmen in balans te houden. Precies de plaats waar het grootste deel van je immuunsysteem zich bevindt.

Deze fermentatie methode zorgt ervoor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die helpen om een gezond cholesterolgehalte in stand te houden.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle vitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

De producten van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

More Information
Product Name
Every Man™'s One Daily 55+
Brand
New Chapter
Content
48 tablets
User Instructions

Take 1 tablet daily or as recommended by a healthcare practitioner. Can be taken anytime, even on an empty stomach.

Ingredients per Serving

See image above.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Ferment media (organic soy flour, organic Saccharomyces cerevisiae, organic orange peel powder, organic carrot powder, organic alfalfa powder, lactic acid bacteria (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus rhamnosus), papain (deactivated) and bromelain (deactivated)), organic gum acacia, silicon dioxide, magnesium oxide, lac resin and carnauba wax.

Diet
Vegetarian
Allergens
Soy
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Every Man™'s One Daily 55+
Your Rating