Ginger Force™
EUR 28.56

Ginger Force™

 • Kalmeert maag en darmen
 • Ondersteunt hart en bloedvaten
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
 • 100% vegetarisch, glutenvrij
 • 150 mg gember per dag
 • 30 capsules
In stock
SKU
NC-6040
EUR 28.56
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Ginger Force™ van New Chapter

Ginger Force™ kalmeert de spijsvertering en ondersteunt hart en bloedvaten met whole food gember die zorgvuldig is geëxtraheerd. De rustgevende, verwarmende gember is aangevuld met rozemarijn, een sterk antioxidant dat gezonde cellen en weefsels beschermt. Dit 100% natuurlijke, vegetarische en glutenvrije supplement van New Chapter ontgrendelt de vele gezondheidsvoordelen van gember.

New Chapter gebruikt onbewerkte, ongeraffineerde voedingsmiddelen zonder toevoegingen (whole foods). Ook voor Ginger Force™ is 100% natuurlijke gember gebruikt, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de pure kracht van de natuur.

Voordelen:

 • 100% natuurlijke gember
 • Kalmeert en stimuleert de spijsvertering
 • Gunstige werking bij misselijkheid
 • Brengt maag en darmen in balans
 • Natuurlijke rustgever
 • Ondersteunt hart en bloedvaten
 • Sterk antioxidant
 • Beschermt het behoud van gezonde cellen en weefsels
 • Geproduceerd met whole foods
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Glutenvrij en non-GMO
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • 150 mg gember en 5 mg rozemarijn per capsule
 • Eén gemakkelijk te slikken capsule per dag

Whole food benadering

New Chapter kiest voor de whole food benadering. Dat wil zeggen dat zij voor Ginger Force™ 100% ongeraffineerde, onbewerkte gember zonder toevoegingen gebruiken. Met één capsule Ginger Force™ per dag (liefst tijdens de maaltijd) ondersteun je de spijsvertering en hart & bloedvaten. De 100% natuurlijke gember werkt tevens als natuurlijke rustgever en helpt tegen misselijkheid.

Geneeskrachtige gember

Gember is de welbekende 'koning van de kruiden’, vol met antioxidanten die beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Gember of djahé heeft een reinigende werking; het helpt om schadelijke stoffen af te voeren waardoor je je fitter en energieker voelt. Gemberwortel heeft in bijna iedere geneeskundige traditie een belangrijke rol in het helingsproces. En dat is niet voor niets. Het werkt verwarmend, als natuurlijke rustgever en stimuleert het immuunsysteem. De gele knol met de typische smaak bevat ook verschillende B-vitamines, vitamine C en diverse mineralen zoals natrium, calcium, magnesium, zink en fosfor.

Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de meest heilzame werking van gember voortkomt uit de ruim 100 bioactieve stoffen, met als belangrijkste stoffen gingerol en shogaol. Hierdoor ondersteunt gember allerlei processen in je lichaam en helpt het tegen misselijkheid, bij het afvallen, kalmeert maag en darmen en ondersteunt hart en bloedvaten.

Rozemarijn als antioxidant

Met één capsule Ginger Force™ per dag krijg je ook 5 mg rozemarijn binnen. Het keukenkruid rozemarijn bevat tal van vitamines, mineralen en fytonutriënten zoals fenolzuur en diverse essentiële oliën. Als sterke antioxidant ondersteunt rozemarijn het behoud van gezonde cellen en weefsels. Antioxidanten neutraliseren namelijk de vrije radicalen in ons lichaam, de slopers van onze cellen.

Rozemarijn is koortsverlagend, goed voor de luchtwegen en bezit bacteriedodende eigenschappen waardoor ook het bloed wordt gereinigd. Zoals veel groene kruiden werkt ook rozemarijn goed bij spijsverteringsproblemen. Verder verbetert rozemarijn de bloedcirculatie (minder last van koude voeten of handen), het humeur en het geheugen.

Over New Chapter

New Chapter wordt geproduceerd door een Certified B Corporation, wat betekent dat zij people, planet en profit in een perfecte balans houden. De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en whole foods. Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. De supplementen van het Amerikaanse merk zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts.

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Dit Amerikaanse merk creëert alleen producten die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zijn een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. Ze kiezen voor veilige producten, die met een gerust hart gebruikt kunnen worden en bijdragen aan de gezondheid, maatschappij en aarde.

More Information
Product Name
Ginger Force™
Brand
New Chapter
Content
30 capsules
User Instructions

Take 1 capsule daily with food or as recommended by a healthcare practitioner. Not recommended for use in children.

Ingredients per Serving

96 mg ginger (Zingiber officinale) (rhizome) aqueous extract, 54 mg Organic Ginger (Zingiber officinale) (rhizome) supercritical extract, 5 mg rosemary (Rosmarinus officinalis) (leaf) supercritical extract.

Other Ingredients

Extra-virgin olive oil, hypromellose (capsule), organic yellow beeswax, candelilla wax and organic sunflower oil.

Diet
Vegetarian
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Ginger Force™
Your Rating