Fermented Maca Powder
EUR 51.95

Fermented Maca Powder

 • Gefermenteerd Maca Booster Poeder
 • Voor een dagelijkse energieboost en meer balans bij stress
 • 63 gram gefermenteerde maca zijn 45 porties, voor dagelijks gebruik
 • Maca gefermenteerd met whole foods en probiotica
 • Voor smoothies, shakes of gerechten
 • Geschikt voor vegetariërs of bij een glutenallergie
In stock
SKU
NC-129
EUR 51.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Fermented Maca Booster Powder van New Chapter

Geef jezelf een energie boost, krijg meer uithoudingsvermogen en bevorder je stemming en lichamelijk herstel met Maca Booster Powder van New Chapter. Dit gefermenteerde maca poeder is een organische en voedzame aanvulling op jouw voeding. Het bevat naast Peruaanse maca ook organische schisandra en kardemon. De booster poeders van New Chapter zijn gefermenteerd met klinisch onderzochte probiotische stammen en onbewerkte, ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Met als resultaat een gemakkelijk te verteren poeder dat je eenvoudig toe kunt voegen aan jouw favoriete smoothie of recept.

Voordelen:

 • Voor een dagelijkse energieboost en meer uithoudingsvermogen
 • Helpt bij overgangsverschijnselen en een verlaagd libido
 • Rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels
 • Combineert de voordelen van maca met probiotica
 • Maca zorgt als adaptogeen voor meer mentale en fysieke balans
 • Gefermenteerd voor de meest pure vorm van maca
 • Gefermenteerd met probiotica, schisandra en kardemon
 • Met hetzelfde gezondheidsvoordeel als maca supplementen

Superfood van de Inca’s

Maca oftewel Peruaanse ginseng is een knolgewas dat in Peru al eeuwen wordt gegeten omdat het een hoge voedingswaarde heeft. Dit familielid van de aardappel is rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Maca wordt hoog in het Andes gebergte geteeld en bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Daarnaast is maca een bron van eiwitten en aminozuren.

De Inca’s gebruikten maca als energiebooster en ter bevordering van het uithoudingsvermogen. Maca is ook populair bij vrouwen in de menopauze. Diverse studies wijzen namelijk uit dat het Peruaanse knolgewas helpt bij overgangsverschijnselen zoals slaap- en concentratieproblemen, opvliegers, stemmingswisselingen en vaginale droogheid. Het Peruaanse knolgewas zou bovendien het libido en de vruchtbaarheid stimuleren.

Meer balans: maca als adaptogeen

Maca is een van de best onderzochte adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische geneeskunde wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan negatieve prikkels van bijvoorbeeld stress. Daardoor ontstaat er meer balans.

Het farmacologische concept van adaptogenen gaat ervan uit dat ze fysiologische processen stabiliseren en homeostases bevorderen. Zo stimuleren adaptogenen het lichaam tot een gebalanceerde aanmaak van hormonen. Ze zorgen niet zelf voor de aanmaak van hormonen, maar verhelpen een disbalans.

Fermentatie voor betere opname

Maca wordt steeds populairder en er zijn veel producten met maca verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. Het unieke fermentatieproces van New Chapter zorgt ervoor dat jij maca in de puurste vorm kunt gebruiken en maakt het gemakkelijk te verteren. De fermentatie voegt naast alle gezondheidsvoordelen van maca ook nog eens probiotische eigenschappen toe.

Welk effect heeft Maca Booster Powder?

Dit poeder combineert de bewezen werking van New Chapter fermentatie methode met de whole food kracht van organische maca. Dankzij de adaptogene werking van maca zorgt deze nauwkeurig samengestelde formule voor meer energie en uithoudingsvermogen, voor een dagelijkse boost. Een halve theelepel Maca Booster Powder (1,4 gram) bevat 700 mg maca, 210 mg schisandra en 140 mg kardemom.

Hoe gebruik je Maca Booster Powder?

Maak je eigen superfood! Voeg een halve theelepel (1,4 gram) van het gefermenteerde Maca Booster Poeder toe aan je melk, sap, smoothie of shake of voeg het toe aan je gerechten. Maak bijvoorbeeld een heerlijke smoothie met plantaardige melk, chocolade, mango, kersen, avocado en Maca Booster Poeder. Een potje van 63 gram bevat ongeveer 45 porties. Het Booster Poeder is geschikt voor dagelijks gebruik voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Heb je een zwangerschapswens, ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan kun je het gebruik van maca het beste even overleggen met een arts.

Gefermenteerd met schisandra en kardemon

Verrijk je ontbijt, lunch, diner, smoothies of (after workout) shake met de organische, gefermenteerde Booster Powders van New Chapter. Geef je voeding een power up met gemakkelijk te verteren, krachtige poeders met natuurlijke ingrediënten. Dankzij het unieke fermentatieproces van New Chapter wordt de energieke en balancerende kracht van maca in dit poeder gecombineerd met schisandra en kardemon.

Schisandra is een van de meest weldadige ingrediënten uit de keuken van New Chapter. De bessen van de Aziatische plant staan bekend om het verbeteren van de leverfunctie en de weerstand en het verhogen van het mentale en fysieke prestatievermogen. Kardemom wordt traditioneel gebruikt tegen spijsverteringsproblemen en wordt aan het maca poeder toegevoegd vanwege de synthese van de aanwezige herstellende en stimulerende factoren.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd.

Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert.

Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Het voordeel van fermentatie

Alle booster poeders van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid zoals L. acidophilus, B. bifidum and L. rhamnosus. Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar poeders, vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de producten van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn.

De gefermenteerde booster poeders en supplementen van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals cholesterolverlagende bèta glucanen.

Dezelfde voordelen als supplementen

De Booster Powders en andere supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met klinisch onderzochte bacteriestammen die als probiotica dienen. De poeders en supplementen van New Chapter hebben daardoor dezelfde gezondheidsvoordelen. Verder gebruikt New Chapter alleen natuurlijke, veilige whole foods zoals fruit, groenten en kruiden die vol gezonde voedingsstoffen zitten. De Booster Powders zijn gemixt met gefermenteerde, natuurlijke ingrediënten die whole-food wellness ondersteunen en het immuunsysteem een boost geven.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen, multivitamines en poeders die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De producten van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de producten van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde supplementen en poeders van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals immuunversterkende bèta glucanen.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

More Information
Product Name
Fermented Maca Powder
Brand
New Chapter
Content
63 grams
User Instructions

Add approx. one-half teaspoon to your favorite milk, juice, smoothie, or mix into your favorite recipe. For ages 12 and up. Contains 45 servings.

Ingredients per Serving

700 mg maca, 210 mg schizandra, 140 mg cardamom.

Other Ingredients

Porprietary ferment media (Saccharomyces cerevisiae, molasses, maltodextrin, gum acacia, soy flour, lactic acid bacteria [L. acidophilus, B. bifidum and L. rhamnosus], bromelain [deactivated] and papain [deactivated]) and maltodextrin.

Diet
Vegetarian
Allergens
Soy
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Fermented Maca Powder
Your Rating