Pro Biotics
EUR 29.95

Pro Biotics

• Specifiek probioticum
• Met gepatenteerd Ecologic® 505
• Voor het hele gezin
• Categorie: Darmflora & Immuunsysteem
• 30 capsules

In stock
SKU
PB5010
EUR 29.95
  • Shipping within 3 days
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Pro Biotics probioticum– probioticaformule van Nutramin

Pro Biotics probioticum is een krachtig probioticum met zeven goedaardige bacterieculturen. Het bevat het gepatenteerde Ecologic® 505 dat bestaat uit fysiologisch actieve stammen: Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius en Lactococcus lactis.

Gepatenteerd Ecologic®

De Ecologic® formule is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende Europese universiteiten en academische ziekenhuizen. De formule kent een bewezen staat van dienst en is goed gedocumenteerd. Het product Pro Biotics kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin zoals Colon Care of Permeability Support. De standaarddosering van Pro Biotics bedraagt één daags één capsule voor het slapen.

Voordelen:

• Probioticum met 7 stammen
• Bevat gepatenteerd Ecologic® 505 probiotica
• Bestaat uit de actieve stammen Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius en Lactococcus lactis
• Sterke combinatie met Colon Care en Permeability Support
• Geschikt voor vegetariërs

Geschiedenis van probiotica

Hoewel de term ‘probiotica’ uit 1953 stamt, is het principe van bacteriestammen al veel ouder. De eerste sporen van het gebruik van probiotica dateren uit de neolithische
periode, tussen 10.000 en 5.000 voor Christus. Veehoeders in het Midden-Oosten bewaarden in die tijd de melk in zakken gemaakt van geitenvellen. Doordat de zon erop scheen, begon de melk door een combinatie van melkzuurbacteriën en gisten te fermenteren. Ook het gebruik van andere gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals kefir, bier en wijn, gaat terug tot ongeveer 7.000 voor Christus. In de 19e eeuw deed de Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur veel nieuwe inzichten op op het gebied van de microbiologie. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werden probiotica onderwerp van studie. Inmiddels is het gebruik van probiotica alom bekend en van nuttige en goed gedocumenteerde waarde.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorden tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

 

 

More Information
Product Name
Pro Biotics
SKU
PB5010
Brand
Nutramin
Content
30
User Instructions

1 maal daags 1 capsule, voor het slapen gaan.

Ingredients per Serving

Ecologic® 505, vulstof (aardappelzetmeel), capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), antiklontermiddel (zonnebloemolie, siliciumdioxide).                                                        

Hoeveelheid per capsule                           
Ecologic® 505 bestaande uit:      500 mg **
• Bifidobacterium lactis               
• Enterococcus faecium                              
• Lactobacillus acidophilus                         
• Lactobacillus paracasei                            
• Lactobacillus plantarum                          
• Lactobacillus salivarius                             
• Lactococcus lactis                       

**RI niet vastgesteld     

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Pro Biotics
Your Rating