ProBio Forte 60cp
EUR 42.95

ProBio Forte 60cp

• Probioticum met zeven stammen
• Met prebiotioca FOS & Arabinogalactaan
• Voor het hele gezin
• Categorie: Darmflora & Immuunsysteem
• 60 capsules

In stock
SKU
PB5000
EUR 42.95
  • Shipping within 3 days
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

ProBio Forte – probioticaformule van Nutramin

ProBio Forte is een krachtig en breed probioticum met zeven stammen: drie stammen op basis van de bifidobacterie (B. animalis lactis, B. bifidum en B. breve), drie stammen op basis van de lactobacillusbacterie (L. paracasei, L. plantarum en L. salivarius) en één op basis van de streptokokkenbacterie (Streptococcus thermophilus). Nutramin hecht veel waarde aan een probioticumformule met een rijke en brede samenstelling met meerdere stammen. ProBio Forte is tevens aangevuld met prebiotische vezels: fructo-oligosacchariden en arabinogalactaan. ProBio Forte is geschikt voor het hele gezin en kan worden ingezet voor diverse toepassingen.

De standaarddosering van ProBio Forte bedraagt één maal daags één capsule. Het product kan voor een nog krachtigere ondersteuning uitstekend gecombineerd worden met andere producten van Nutramin, zoals Livercare, Coloncare, Permeability Support of Oregano XL.

Voordelen:

• Probioticum met 7 stammen
• Breed palet aan goedaardige bacteriën
• Sterke combinatie met Colon Care en Permeability Support
• Geschikt voor vegetariërs

Geschiedenis van probiotica

Hoewel de term ‘probiotica’ uit 1953 stamt, is het principe van bacteriestammen al veel ouder. De eerste sporen van het gebruik van probiotica dateren uit de neolithische
periode, tussen 10.000 en 5.000 voor Christus. Veehoeders in het Midden-Oosten bewaarden in die tijd de melk in zakken gemaakt van geitenvellen. Doordat de zon erop scheen, begon de melk door een combinatie van melkzuurbacteriën en gisten te fermenteren. Ook het gebruik van andere gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals kefir, bier en wijn, gaat terug tot ongeveer 7.000 voor Christus. In de 19e eeuw deed de Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur veel nieuwe inzichten op op het gebied van de microbiologie. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werden probiotica onderwerp van studie. Inmiddels is het gebruik van probiotica alom bekend en van nuttige en goed gedocumenteerde waarde.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

 

More Information
Product Name
ProBio Forte 60cp
SKU
PB5000
Brand
Nutramin
Content
60
User Instructions

1 maal daags 1 capsule.

Ingredients per Serving

Probiotica (melk), capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), FOS, vulstof (aardappelzetmeel), arabinogalactaan, antiklontermiddel (zonnebloemolie).               

Samenstelling per capsule                          
Propriëtair mengsel bestaande uit: 400 mg**
• Bifidobacterium animalis lactis                             
• Bifidobacterium bifidum                         
• Bifidobacterium breve                             
• Lactobacillus paracasei                           
• Lactobacillus plantarum                         
• Lactobacillus salivarius                             
• Streptococcus thermophilus                 
FOS 75 mg**
Arabinogalactaan 25 mg**

**RI niet vastgesteld     

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Diet
Vegetarian
Allergens
Milk
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:ProBio Forte 60cp
Your Rating