check Fast & secure delivery within Europe   check Secure payment options   check Trusted since 2007

Questions? Call us +3124-6635366

BioMatrix

Biomatrix supplies not only specialized supplements but also laboratory tests to qualified customers and medical professionals in the United States. This brand distinguishes itself from other brands by formulating very specific products such as bio-identical DHEA and Licorice Extract.

8 Item(s)

per page

8 Item(s)

per page


BioMatrix DHEA

DHEA (dehydroepiandrosteron) is de voorloper van oestrogenen en androgenen in het lichaam. De DHEA van BioMatrix bevat bio-identieke DHEA dat geëxtraheerd wordt uit wilde yam. De druppels zijn van hoogwaardige kwaliteit en dienen onder de tong gebruikt te worden. Hierdoor is de opname vele malen effectiever dan orale inname.

BioMatrix Supplementen

Een ander product dat ontwikkeld is door BioMatrix is Candid-X-Kruidenformulering. Dit is een krachtig natuurlijk complex geformuleerd met speciale kruiden die erom bekend staan een goede balans te ondersteunen tussen gunstige en ongunstige micro-organismen in de darmen. De formule van Support Mucosa behoort ook tot de reeks producten van BioMatrix die de werking van de darmen ondersteunen.