C 1000 Ascorbaten 90tb
EUR 28.95

C 1000 Ascorbaten 90tb

 • Vitamine C supplement
 • Bevat 1000 mg vitamine C
 • Uit calcium- en magnesiumascorbaten
 • Vitamine C helpt het immuunsysteem
 • Niet-zure en maagvriendelijke vorm
 • Categorieën: Immuunsysteem & Vitaminen
 • 90 vegetarische tabletten
In stock
SKU
VC1025
EUR 28.95
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

C 1000 Ascorbaten van Nutramin

C 1000 Ascorbaten van Nutramin is een hooggedoseerd vitamine C supplement dat door de verbindingen met magnesium en calcium vriendelijker is voor de maag. Vitamine C is een ontzettend belangrijke vitamine voor het menselijk lichaam. Zo ondersteunt het onder meer ons immuunsysteem door te helpen bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en helpt het bij vermoeidheid, doordat het onze natuurlijke energie activeert. Vitamine C is daarnaast goed voor het zenuwstelsel, de bloedvaten, het kraakbeen, de botten, de huid en het gebit en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Het supplement is vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs.

Dé koningin onder de vitamines

Vitamine C, de meest bekende vitamine ter wereld, is ook wel bekend onder de naam ascorbinezuur. Het is een vitamine die van nature vrij zuur is. Tegenwoordig zijn er dan ook steeds meer vitamine C supplementen op de markt die deze ‘zure’ vitamine koppelen aan een basisch bestanddeel, bijvoorbeeld calcium en magnesium, zoals in het geval van C 1000 Ascorbaten. De verbindingen die zo ontstaan worden ‘calciumascorbaat’ en ‘magnesiumascorbaat’ genoemd. Op deze manier wordt het product minder zuur, waardoor het beter te verdragen is voor de maag. De tabletten van C 1000 Ascorbaten zijn hooggedoseerd bevatten 1000 mg per tablet, wat neerkomt op 1250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Voordelen:

 • Hooggedoseerd vitamine C supplement
 • Door de verbindingen met magnesium en calcium is er sprake van een niet-zure, maag-vriendelijke vorm
 • Vitamine C helpt het immuunsysteem en bevordert de energiestofwisseling
 • Vitamine C is goed voor het zenuwstelsel, de bloedvaten, het kraakbeen, de botten, de huid en het gebit
 • Vitamine C draagt bij aan de geestelijke veerkracht en het geheugen
 • Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

De antioxidant vitamine C

‘Antioxidanten’ is een verzamelnaam voor verschillende stoffen, zoals vitamine E en C, seleen, zink en diverse bioactieve stoffen, die in staat zijn om vrije radicalen in het lichaam weg te vangen. Deze antioxidanten zijn alom aanwezig, niet alleen in onze voeding, maar ook in de natuur om ons heen. Ze maken deel uit van de stofwisseling van onze planeet, alsook van ons menselijk lichaam. Daar zijn ze nodig om de onvermijdelijke schadelijke stoffen, die ontstaan tijdens stofwisselingsprocessen, weg te vangen. Als antioxidant heeft vitamine C een belangrijke functie in ons lichaam. Ze is namelijk een vitamine die deel uitmaakt van het natuurlijke netwerk van antioxidanten in het menselijk lichaam en die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Andere belangrijke antioxidanten in dit netwerk zijn onder meer glutathion en vitamine E.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling.

Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

More Information
Product Name
C 1000 Ascorbaten 90tb
SKU
VC1025
Brand
Nutramin
Content
90
Ingredients per Serving
RI niet vastgesteld
EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:C 1000 Ascorbaten 90tb
Your Rating