Jointcare 60tb

 • Met Mobilee® hyaluronzuur
 • Met vitamine C, D3 en mangaan
 • Met chondroïtine, glucosamine en MSM
 • Categorie: Gewrichten & Kraakbeen
 • Categorie: Botten & Bindweefsel
 • 60 tabletten

 

Out of stock
SKU
SP3047
EUR 44.95
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Jointcare – multipreparaat van Nutramin

Jointcare is een speciaal ontwikkeld multipreparaat. Het is een krachtige formule met een uitgekiende samenstelling van ingrediënten voor de ondersteuning van bindweefsel, kraakbeen en botten, zoals onder meer vitamine C, D3, mangaan en Boswellia serrata. De diverse voedingsstoffen hebben elk een eigen werking en versterken elkaar. Zo is mangaan van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Vitamine D3 verhoogt de calciumopname in de botten en speelt een belangrijke rol bij de botaanmaak. Vitamine D3 speelt bovendien een rol bij het behoud van de normale spierfunctie. Het kruid Boswellia serrata draagt bij aan soepele gewrichten*, een claim die nog in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie.

Voordelen:

 • Krachtige combinatieformule met synergetische werking
 • Vitamine C en mangaan zijn goed door de opbouw van kraakbeen (in de gewrichten)
 • Mangaan is van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten
 • Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten
 • Mangaan en vitamine D dragen bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten
 • Boswellia serrata draagt bij aan soepele gewrichten*
 • Met gepatenteerd Mobilee® met 80% hyaluronzuur
 • Met ondersteunende voedingsstoffen zoals chondroïtine, glucosamine en MSM

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Bevat ook chondroïtine, glucosamine, MSM en hyaluronzuur

Jointcare bevat tevens een aantal andere bekende ondersteunende voedingsstoffen, zoals chondroïtine, glucosamine en MSM ofwel methylsulfonylmethaan. Daarnaast bevat Jointcare een aanvullend kruidenpreparaat. Dit propriëtair mengsel bestaat uit extracten van duivelsklauw (Harpagophytum procumbens, bijwortel), gember (Zingiber officinale, wortel) en Indische wierookboom (Boswellia serrata). Tot slot bevat Jointcare het unieke gepatenteerde ingrediënt Mobilee®. Dit is een extract uit hanenkammen rijk aan natrium hyaluronaat, gehydrolyseerde eiwitten (vooral collageen) en polysachariden met maar liefst 80% hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt door je lichaam aangemaakt. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam af.

Nutramin Jointcare kun je dagelijks nemen. Het product is geschikt voor iedereen die zijn kraakbeen, bindweefsel, botten en spieren wenst te ondersteunen. Voor bepaalde doelgroepen, zoals sporters, mensen op leeftijd en vrouwen net voor, tijdens en na de menopauze kan het supplement extra interessant zijn. Naar keuze kun je 1 tot 3 maal daags 1 tablet gebruiken. Jointcare kan goed worden gecombineerd met andere producten van Nutramin zoals D 3000 Forte, Mega Fresh 1000 en MSM 600 Plus.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorden tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

More Information
Product Name
Jointcare 60tb
SKU
SP3047
Brand
Nutramin
Content
60
User Instructions

1 tot 3 maal daags 1 tablet.

Ingredients per Serving

Glucosaminesulfaat 2KCL (schaaldier), chondroïtinesulfaat, vulstof (microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), kruiden, vitaminen, MSM, Mobilee®, mineralen

Samenstelling per 3 tabletten                 
Glucosamine (sulfaat 2KCL) 1500 mg**
Chondroïtine (sulfaat) 750 mg**
Propriëtair mengsel bestaande uit: 225 mg**
• Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens, extr., bijwortel)               
• Gember (Zingiber officinale, extr., wortel)                     
• Indische wierookboom (Boswellia serrata, extr.)                         
MSM (methylsulfonylmethaan)150 mg**
Vitamine C (calcium-, magnesiumascorbaat)150 mg 188%
Mobilee® (gepatenteerd hanenkam extract) 45 mg**
Mangaan (citraat) 3 mg 150%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 6 µg 120%

** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
Crustaceans or Molluscs
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Jointcare 60tb
Your Rating