Mg 100 Natural 90tb
Special Price EUR 18.71 Regular Price EUR 24.95

Mg 100 Natural 90tb

  • Magnesium in natuurlijke vorm
  • Afkomstig uit de rode alg Lithothamniom
  • Magnesium is goed voor het skelet
  • Magnesium helpt bij vermoeidheid
  • Vrij van allergenen
  • Categorieën: Botten, Gewrichten & Energie
  • 90 vegetarische tabletten
In stock
SKU
MG2450
Special Price EUR 18.71 Regular Price EUR 24.95
  • Personal advice & shipping always within 12 hours!
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

MG 100 Natural van Nutramin

Het magnesiumsupplement MG 100 Natural van Nutramin bevat magnesium in een natuurlijke vorm. Nutramin koos bij dit supplement namelijk voor het gebruik van Lithothamnion als grondstof. Lithothamnion is een rode alg die slechts op drie plaatsen in de wereld voorkomt en die een bron is van natuurlijke mineralen. Niet alleen is de alg rijk aan magnesium en calcium, ze bevat ook zo’n 70 spoorelementen. Het feit dat het een natuurlijke, plantaardige bron betreft, draagt ook bij aan de opneembaarheid van het supplement. Het supplement is geschikt voor vegetariërs, vrij van allergenen en het wordt aanbevolen om driemaal daags een tablet te nemen bij de maaltijd.

Het ‘wondermineraal’ magnesium

Magnesium is een veelzijdig supplement dat betrokken is bij meer dan honderd enzymatische processen in het lichaam, met name in de hersenen, spieren en het hart. Het wordt om die reden in de volksmond dan ook wel vaker het ‘wondermineraal’ genoemd. En dat is inderdaad niet gek als je begrijpt wat magnesium voor je lichaam doet. Zo helpt magnesium vermoeidheid te verminderen doordat het de energiestofwisseling bevordert, heeft het een gunstige invloed op het celdelingsproces, draagt het bij tot een goede elektrolytenbalans en is het goed voor het skelet, het gebit, de spieren en het zenuwstelsel. Bovendien draagt magnesium bij aan de geestelijke veerkracht en de hersen- en zenuwfunctie die betrokken zijn bij het leren. Bronnen van magnesium zijn onder meer volkorenbrood, groene bladgroenten, noten, melkproducten en vlees.

Voordelen:


Natuurlijke bron van magnesium
• Bevat magnesium afkomstig uit de rode alg Lithothamnium calcareum, die op duurzame wijze wordt geoogst
• Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen, doordat het de energiestofwisseling bevordert
• Magnesium heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces en draagt bij tot een goede elektrolytenbalans
• Magnesium is goed voor het skelet, het gebit, de spieren en het zenuwstelsel
• Magnesium draagt bij aan de geestelijke veerkracht en de hersen- en zenuwfunctie die betrokken zijn bij het leren
• Vrij van allergenen zoals melk, eieren, vis, schaaldieren, noten, tarwe, soja, gluten, GMO’s en van artificiële kleur- en smaakstoffen
• Geschikt voor vegetariërs

Bron van natuurlijke magnesium

Vaak worden de vitaminen en mineralen voor supplementen chemisch geproduceerd. Waar mogelijk probeert Nutramin echter altijd zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te gebruiken en uiteraard hebben natuurlijke bronnen van vitaminen en mineralen voor Nutraminde voorkeur boven chemische vormen. Het bedrijf is dan ook trots op het feit dat ze voor dit supplement een natuurlijke bron van magnesium hebben gevonden, namelijk de rode alg Lithothamnium calcareum. Deze alg komt slechts op drie plaatsen in de wereld voor. De alg voor dit supplement wordt geoogst aan de westkust van IJsland. Tijdens haar groei absorbeert de rode alg vele (zee)mineralen, wat ertoe leidt dat de plant tot wel twintig keer rijker is aan mineralen dan vegetatie die op het land groeit. Bovendien is de structuur van zeemineralen meer open dan die van landmineralen, wat de opneembaarheid ten goede komt. De oogst van de verkalkte resten van de rode alg vindt geheel plaats op duurzame wijze. Er wordt nooit meer geoogst dan geproduceerd en er vindt dus ook geen roofbouw plaats. Behalve in dit supplement, gebruikt Nutramin deze bron van magnesium ook in de supplementen Osteocare 2.0 en Ca-Mg-K Natural.

Over Nutramin 

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

More Information
Product Name
Mg 100 Natural 90tb
SKU
MG2450
Brand
Nutramin
Content
90
User Instructions

3 maal daags 1 tablet bij de maaltijd.

Ingredients per Serving

Vulstof (microkristallijne cellulose), mineralen, bindmiddel (plantaardige olie), coating (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, hydroxypropylcellulose), smeermiddel (magnesiumstearaat), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Samenstelling per 3 tabletten                 
Magnesium (zeewater) 300 mg 80%                      

**RI niet vastgesteld. 

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Mg 100 Natural 90tb
Your Rating