Emotio Balance 60cp

 • Formule voor energie en balans
 • Met Gotu Kola, Rhodiola rosea en Griffonia simplicifolia
 • Bevat B6 en mangaan
 • Categorie: Energie & Balans
 • 60 capsules
Out of stock
SKU
KR4550
EUR 34.35
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Emotio Balance – formule voor geestelijke balans van Nutramin

Emotio Balance van Nutramin bevat diverse kruidenextracten en een adequate hoeveelheid vitamine B6 en mangaan. Vitamine B6 en mangaan ondersteunen beide het energieleverend mechanisme in je lichaam en vitamine B6 draagt bij aan geestelijke veerkracht en balans. Dat is dan ook precies waarvoor deze formule is bedoeld.

Kruidenextracten

De kruiden zijn extracten van Gotu Kola (Centella asiatica), rozewortel (Rhodiola rosea) en slaapmutsjeskruid (Griffonia simplicifolia). Rhodiola rosea draagt bij aan een normale weerstand tegen stress* en Rhodiola rosea en Griffonia simplicifolia zijn goed voor de werking van het zenuwstelsel*, gezondheidsclaims die nog in afwachting zijn van goedkeuring door de Europese Commissie. Gotu Kola is een kruid met een lange geschiedenis van gebruik, onder meer in de Ayurveda. Het bevat meerdere
actieve stoffen zoals triterpene saponines (zoals asiaticoside, centelloside, madecassoside en asiatinezuur). Ook bevat Gotu Kola vluchtige oliën, flavonoïden, tannines en fytosterolen.

De kruiden zijn zogenoemde adaptogenen; ze ondersteunen je lichaam bij diverse behoeftes. Het woord adaptogeen komt van het Latijnse ‘adaptare’, dat aanpassen betekent. Adaptogeen verwijst dus naar een stof die je lichaam helpt om zich aan te kunnen passen aan factoren uit de omgeving.

Voordelen:

 • Vitamine B6 draagt bij aan de veerkracht en is gunstig voor een geestelijke balans
 • Vitamine B6 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid
 • Vitamine B6 is goed voor het zenuwstelsel
 • Mangaan activeert de natuurlijke energie in het lichaam
 • Bevat ondersteunende adaptogenen zoals Rhodiola rosea en Griffonia simplicifolia
 • Griffonia simplicifolia is goed voor de werking van het zenuwstelsel*
 • Rhodiola rosea draagt bij aan een normale weerstand tegen stress*
 • Rhodiola rosea is goed voor het functioneren van het zenuwstelsel*
 • Vrij van allergenen
 • Geschikt voor vegetariërs

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Vitamine B6

Vitamine B6, pyridoxaal-5-fosfaat, speelt een grote rol in heel veel lichaamsprocessen en vormt hiervoor een belangrijke cofactor, bijvoorbeeld in de vorming van rode bloedcellen, in het homocysteïnemetabolisme, in de regulering van je hormonale activiteit. B6 ondersteunt tevens je immuunsysteem. In deze formule is B6 vooral gebruikt vanwege de gunstige bijdrage aan de geestelijke balans. In Emotio Balance is de biologisch actieve vorm pyridoxaal-5-fosfaat (P5P) gebruikt. Dit hoeft niet eerst te worden omgezet in de actieve vorm en je lichaam kan het dus direct gebruiken.

Emotio Balance is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. De standaarddosering bedraagt twee maal daags één capsule, na het ontbijt en avondeten. Gebruik Emotio Balance niet in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen, bij zwangerschap, bij gebruik van antihistaminica, spierrelaxantia, codeïne, morfine, L-dopa of bij een bipolaire stoornis.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

 

 

More Information
Product Name
Emotio Balance 60cp
SKU
KR4550
Brand
Nutramin
Content
60 capsules
Ingredients per Serving
RI niet vastgesteld
EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Emotio Balance 60cp
Your Rating