Permeability Support 90cp

• Permeabiliteitssupport
• Met artisjok vooreen normale darmfunctie*
• Met L-glutamine, glucosamine & y-oryzanol
• Met artisjok, bamboe & zwarte aalbes
• Categorieën: Darmen & Slijmvliezen
• 90 capsules

Out of stock
SKU
SP3090
EUR 44.95
  • Shipping within 3 days
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Permeability Support van Nutramin

Permeability Support is een formule met een krachtig propriëtair mengsel bestaande uit de extracten van het blad van artisjok (Cynara scolymus), bamboe (Bambusa arundinacea), glucosamine, L-glutamine, gereduceerd L-glutathion, γ-oryzanol en het extract van het blad van de zwarte aalbes (Ribes nigrum). Artisjok is goed voor een normale darmfunctie en ondersteunt de spijsvertering, claims die nog in afwachting zijn van goedkeuring van de Europese Commissie. Artisjok is een plant die oorspronkelijk in het Middellandse Zeegebied voorkomt. We kennen de eetbare bloemknop als groente. Artisjok wordt echter ook regelmatig gebruikt in voedingssupplementen. Drie capsules van Permeability Support bevatten maar liefst 1545 mg bioactieve stoffen.

Synergetische formule

De diverse nutriënten in Permeability Support vullen elkaar aan. Glucosamine is een eiwit dat je lichaam zelf aanmaakt. We krijgen het eigenlijk niet via voeding binnen. Het zit bijvoorbeeld in het kraakbeen en de harde delen van schaaldieren. Naarmate we ouder worden, kan het vermogen om deze bouwstof aan te maken, afnemen. Bamboe extract wordt gewonnen uit de bladeren en takken van bamboe. Het bevat diverse mineralen en spoorelementen en is een zeer rijke bron van kiezelzuur of silicium. Glutamine is één van de meest voorkomende aminozuren in het lichaam en is bij tal van lichaamsprocessen betrokken. Net zoals glucosamine, kan je lichaam ook L-glutamine aanmaken. In bepaalde omstandigheden kan aanvulling met deze voedingsstoffen echter gewenst zijn.

Zwarte aalbes als krachtig antioxidant*

Glutathion komt als stof voor in vrijwel alle lichaamscellen. Glutathion is een tripeptide en wordt opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur. Y-oryzanol of gamma-oryzanol is een fytochemische verbinding die van nature voorkomt in rijst. Tot slot bevat het propriëtair mengsel de zwarte aalbes ofwel Ribes nigrum, ook wel zwarte bes genoemd. Ook zwarte aalbes kent diverse gezondheidsclaims die nog moeten worden goedgekeurd. Zo is het onder meer een krachtige antioxidant. De zwarte aalbes bevat veel bioactieve stoffen zoals vitaminen, mineralen, sporenelementen, de meervoudig onverzadigde vetzuren gamma-linoleenzuur (GLA) en alfa-linoleenzuur (ALA) en een hoog gehalte anthocyanidinen en proanthocyanidinen.

Voordelen:

• Krachtige formule van synergetische voedingsstoffen
• Artisjok is goed voor een normale darmfunctie*
Artisjok ondersteunt de spijsvertering*
• Artisjok ondersteunt de reinigende werking van de lever*
Zwarte aalbes is een krachtige antioxidant*
• Zwarte aalbes stimuleert het immuunsysteem*
• Zwarte aalbes is verzachtend voor de keel en luchtwegen*

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Sterke combinaties

Het product Permeability Support kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin voor een extra krachtige ondersteuning, bijvoorbeeld met Livercare, Oregano XL, Pro-Flora Balance en Probio Forte. De standaarddosering van Permeability Support bedraagt drie maal daags één capsule.

Over Nutramin

Nutramin is in de jaren ’80 ontstaan vanuit een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek in Amsterdam, opgericht door professor Henk Oswald. De constante vraag naar gezondheidsproducten vanuit deze kliniek leidde tot de ontwikkeling van een eigen productlijn onder de naam Nutramin. Toen de kliniek in 1996 werd opgeheven, bleef Nutramin door haar trouwe klantenkring bestaan als vooraanstaand merk onder natuurartsen en gezondheidsprofessionals.

In deze fase, waarin het merk in het teken stond van de handel in (Amerikaanse) supplementen, heeft de huidige eigenaar Mischa Strijder het merk overgenomen. Het was Strijders’ ambitie om een toonaangevend supplementenbedrijf te worden dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en professionele supplementen die zijn gebaseerd op het beste dat de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Het bedrijf heeft sindsdien - mede door de veranderde Europese wetgeving - diverse ontwikkelingen doorgemaakt, maar is altijd trouw gebleven aan deze ambitie. Om haar hoogwaardige, hooggedoseerde producten voor iedereen beschikbaar te maken, is de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe website zodat niet alleen gezondheidsprofessionals, maar ook consumenten toegang hebben tot de producten van Nutramin.

 

More Information
Product Name
Permeability Support 90cp
SKU
SP3090
Brand
Nutramin
Content
90 capsules
Ingredients per Serving

RI niet vastgesteld

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Permeability Support 90cp
Your Rating