XtraC&D3 500tb
Special Price EUR 63.71 Regular Price EUR 84.95

XtraC&D3 500tb

• Formule met vitamine C & D3
• Bevat calcium en magnesium
• Bevat citrus bioflavonoïden
• Categorie: Botten & Immuunsysteem
• 250 tabletten

In stock
SKU
VD1036
Special Price EUR 63.71 Regular Price EUR 84.95
  • Personal advice & shipping always within 12 hours!
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

XtraC&D3 – formule met vitamine C en D3 van Nutramin

Zoals de naam al aangeeft, bevat de formule XtraC&D3 de vitaminen C en D3, aangevuld met de mineralen calcium en magnesium en citrus bioflavonoïden. De ingrediënten kennen meerdere gezondheidsclaims en het product is dan ook geschikt voor diverse toepassingen. Zo helpt vitamine D3 bij de groei en het behoud van stevige botten en tanden, speelt het een rol in het celdelingsproces en ondersteunt het het immuunsysteem. Vitamine C is een belangrijke antioxidant, ondersteunt bij vermoeidheid, is goed voor de psychologische functie, het immuunsysteem en het zenuwstelsel en draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, botten, huid, kraakbeen, tandvlees en tanden. De mineralen calcium en magnesium zijn eveneens van belang voor het instandhouden van sterke botten.

XtraC&D3 is dan ook een uitstekend product voor het behoud van je botgezondheid, én met de vitamines C en D3 ondersteun je je immuunsysteem. XtraC&D3 vormt ene aanvulling op een gezond voedingspatroon. Je kunt het product het hele jaar door gebruiken, maar bijvoorbeeld ook voor extra ondersteuning in de winterperiode.

Voordelen:

• Formule met vitamine C en D3
• Bevat citrus bioflavonoïden
• Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning
• Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
• Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, botten, huid, kraakbeen, tandvlees en tanden
Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie
• Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en zenuwstelsel
• Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid
• Vitamine C verhoogt de ijzeropname
• Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden en de werking van de spieren
• Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium en fosfor
• Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
• Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed
• Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces
Calcium en magnesium zijn tot slot eveneens goed voor sterke botten

Met citrus bioflavonoïden

De formule XtraC&D3 bevat tevens een adequate hoeveelheid citrus bioflavonoïden. Bioflavonoïden zijn antioxidanten die te vinden zijn in natuurlijke bronnen, zoals groenten en fruit. Citrus bioflavonoïden bevinden zich in het zachte witte deel onder de schil van de citrusvrucht. Bioflavonoïden staan soms ook bekend als vitamine P. Het zijn echter formeel geen vitaminen maar bioactieve stoffen.

XtraC&D3 kan uitstekend gecombineerd worden met andere producten van Nutramin voor een extra krachtige werking. De standaarddosering bedraagt één maal daags één tot vijf tabletten. Dankzij de handige kleine tabletten kan XtraC&D3 heel makkelijk naar wens gedoseerd worden. Kinderen van zes tot tien jaar, die al goed kunnen slikken, kunnen volstaan met 1 tablet.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorde tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

More Information
Product Name
XtraC&D3 500tb
SKU
VD1036
Brand
Nutramin
Content
500tb
User Instructions

1 maal daags 1 tot 5 tabletten.
Kinderen tot en met 10 jaar: 1 maal daags 1 tablet

Ingredients per Serving

Vitamines, mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), bioflavonoïden, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), verdikkingsmiddel (plantaardige olie).


Hoeveelheid per tablet               
Vitamine C (magnesiumascorbaat) 180 mg 225%
Bioflavonoïden (citrus) 50 mg**
Calcium (hydroxyapatiet) 40 mg 5%
Magnesium (ascorbaat) 14 mg 4%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 15 μg 300%

**RI niet vastgesteld. 

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
Fish
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:XtraC&D3 500tb
Your Rating