Zn 15 90tb
Special Price EUR 15.71 Regular Price EUR 20.95

Zn 15 90tb

• Zink supplement
• 15 mg zink per tablet
• Meer dan 150% van de ADH
• Zink helpt het immuunsysteem
• Zink, voor spermakwaliteit
• Categorieën: Immuunsysteem & Libido
• 90 vegetarische tabletten

In stock
SKU
ZN2850
Special Price EUR 15.71 Regular Price EUR 20.95
  • Personal advice & shipping always within 12 hours!
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Zn 15 van Nutramin

Zink is een belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam. Het draagt als bouwstof bij aan talloze lichaamsprocessen en is dan ook onder andere goed voor het immuunsysteem, de mannelijke vruchtbaarheid, de ogen, de huid, het haar en het geheugen. Omdat we zink niet zelf kunnen aanmaken, wordt het ook wel een essentieel mineraal genoemd, dat we op dagelijkse basis voldoende binnen dienen te krijgen. Met het hooggedoseerde supplement Zn 15 van Nutramin krijg je per tablet 15 mg zink binnen, dat goed is voor meer dan 150% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Het supplement is vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs.

Zink, het veelzijdige mineraal

Zink is een zeer veelzijdig mineraal voor het menselijk lichaam dat bij ontzettend veel processen en lichaamsfuncties een belangrijke rol speelt. Alle cellen in ons lichaam hebben zink nodig! Omdat we het niet zelf kunnen aanmaken en ook niet kunnen opslaan, is het belangrijk dat je er dagelijks voldoende van binnenkrijgt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zink voor mannen vanaf 18 jaar bedraagt 9 milligram, terwijl dit voor vrouwen op 7 milligram bedraagt.

Zink is met name heel erg belangrijk voor ons immuunsysteem, waar het van belang is bij de opbouw van weerstand tegen infectieziekten. Zink heeft bovendien een anti-oxidatieve werking, waarmee het mineraal helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zink staat er ten slotte om bekend dat het bijdraagt aan de mannelijke vruchtbaarheid, aangezien het bijdraagt aan de productie van zaadcellen en daarmee goed is voor een normale spermakwaliteit. Naast deze lichamelijke functies is aangetoond dat zink bij talloze andere processen een rol speelt. Zo is zink onder meer goed voor de het gezichtsvermogen, de nagels, de huid en het haar en het geheugen.

Voordelen:

• Krachtige bron van zink
• Bevat 15 mg zink per tablet, dat goed is voor meer dan 150% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
• Zink draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem
• Zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man
Zink helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
• Zink is goed voor de huid, nagels, haren en het geheugen
Zink ondersteunt de botten en het celdelingsproces
Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

Zink in onze voeding

We kunnen ervoor zorgen dat we voldoende zink binnenkrijgen door gezond en gevarieerd te eten. Zink is met name te vinden in eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, eieren, noten, (ongeraffineerd) bonen, zuivel en zaden. Doordat vegetariërs en veganisten geen dierlijke producten eten, is het voor hen extra belangrijk om erop te letten dat ze voldoende zink binnenkrijgen en indien nodig een supplement te nemen. Ongeveer 50% van de wereldbevolking heeft een zinktekort. Het kan lastig zijn om een zinktekort te herkennen, aangezien er vaak geen eenduidige signalen of symptomen zijn. Dit komt omdat het mineraal zoveel verschillende taken vervult. Immers, zowel de haargroei, het immuunsysteem, de ogen, de spermakwaliteit en de huid worden ondersteund door zink. Een tekort kan dan ook enkel worden vastgesteld door een bloedonderzoek bij de huisarts.

Over Nutramin

Nutramin is in de jaren ’80 ontstaan vanuit een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek in Amsterdam, opgericht door professor Henk Oswald. De constante vraag naar gezondheidsproducten vanuit deze kliniek leidde tot de ontwikkeling van een eigen productlijn onder de naam Nutramin. Toen de kliniek in 1996 werd opgeheven, bleef Nutramin door haar trouwe klantenkring bestaan als vooraanstaand merk onder natuurartsen en gezondheidsprofessionals.

In deze fase, waarin het merk in het teken stond van de handel in (Amerikaanse) supplementen, heeft de huidige eigenaar Mischa Strijder het merk overgenomen. Het was Strijders’ ambitie om een toonaangevend supplementenbedrijf te worden dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en professionele supplementen die zijn gebaseerd op het beste dat de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Het bedrijf heeft sindsdien - mede door de veranderde Europese wetgeving - diverse ontwikkelingen doorgemaakt, maar is altijd trouw gebleven aan deze ambitie. Om haar hoogwaardige, hooggedoseerde producten voor iedereen beschikbaar te maken, is de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe website zodat niet alleen gezondheidsprofessionals, maar ook consumenten toegang hebben tot de producten van Nutramin.

More Information
Product Name
Zn 15 90tb
SKU
ZN2850
Brand
Nutramin
Content
90
User Instructions

1 maal daags 1 tablet bij de maaltijd.

Ingredients per Serving

Vulstof (cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardig)), mineralen.       

Samenstelling per tablet             
Zink (citraat, gluconaat) 15 mg  150%

**RI niet vastgesteld.    

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Zn 15 90tb
Your Rating