Oregano XL 90cp

• Krachtige formule met oregano
• Bevat Origanum vulgare extract
• Met carvacrol en thymol
• Categorie: Kruidenpreparaat
• 90 capsules

Out of stock
SKU
SP3085
EUR 42.95
  • Shipping within 3 days
  • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Oregano XL – oreganoformule van Nutramin

Oregano XL bevat per dagdosering twee capsules 175 mg oregano of Origanum vulgare extract. Naast de belangrijke actieve en goed gedocumenteerde stoffen carvacrol en thymol bevat oregano antioxidanten zoals rozemarijnzuur, vitamine E en bioflavonoïden. Dit gestandaardiseerde oregano extract komt in een maagsapresistente capsule. Het product kan uitstekend gecombineerd worden met een van de probiotica producten van Nutramin, zoals Pro Gut, Pro Biotics, ProBio Forte, ProBio Basis of Pro-Flora Balance voor een nog krachtigere ondersteuning. De standaarddosering van Oregano XL bedraagt twee maal daags één capsule.

Voordelen:

• Oregano is goed voor de galfunctie*
Oregano draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie*
• Oregano, ter ondersteuning van het hart*
Carvacrol in oregano is een krachtige antioxidant en ondersteunt het afweersysteem*

Bevat carvacrol en thymol

Het kruid oregano ofwel Origanum vulgare behoort tot de plantengroep van Lamiaceae en is verwant aan munt, marjolein, basilicum, salie en lavendel. Het woord oregano komt uit het Grieks van de woorden ‘oros’ (berg) en ‘ganos’ (vreugde). Oregano is een heilzaam kruid dat een zeer lange geschiedenis van gebruik kent. De plant groeit in warmere gebieden zoals West- en Zuidwest-Europa en het Middellandse Zeegebied. Oregano is rijk aan de actieve fenolen carvacrol en thymol. Daarnaast bevat dit krachtige kruid vitamines zoals vitamine K, B3 en B6 en de mineralen zink, kalium, mangaan en calcium.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

More Information
Product Name
Oregano XL 90cp
SKU
SP3085
Brand
Nutramin
Content
90 capsules
Ingredients per Serving
RI niet vastgesteld
EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Oregano XL 90cp
Your Rating