check Fast & secure delivery within Europe   check Secure payment options   check Trusted since 2007

Questions? Call us +3124-6635366

Bone Broth

Bottenbouillon, ook bekend als Bone Broth, is een van de meest voedingsrijke producten. De bottenbouillon wordt getrokken van grasgevoerde runderen en weidekippen en verse groentes. Botten, beenmerg en bindweefsel bevatten enorm veel belangrijke mineralen en andere voedingsstoffen, zoals vitamines, aminozuren, gelatine en collageen. Elk hebben hun eigen gezondheidsvoordelen voor het lichaam.

8 Item(s)

per page

8 Item(s)

per page


Botten bouillon

Bottenbouillon is rijk aan essentiële voedingsstoffen die wij normaliter niet voldoende binnenkrijgen. De bottenbouillon is rijk aan collageen en het aminozuurprofiel in botten bouillon is erg bijzonder omdat het hoge concentraties aan glycine, lysine en proline bevat. De soep houdt het bindweefsel, darmwand en de gewrichten vitaal.

 

Bone Broth van Broth of Life

De smaakvolle bottenbouillon varianten van Broth of Life zitten niet alleen bordenvol geode voedingsstoffen, maar zijn ook erg smaakvol. De met zorg uitgekozen en samengestelde ingrediënten zijn met de hand geselecteerd en verwerkt op kleinschalig niveau waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt.