Relax + Calm* Magnesium Powder - Raspberry Lemonade Flavor
EUR 34.50

Relax + Calm* Magnesium Powder - Raspberry Lemonade Flavor

 • Contains magnesium
 • Highly absorbable magnesium combination
 • With raspberry lemonade flavor
 • 200 g
In stock
SKU
MF-79
EUR 34.50
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Relax + Calm* Magnesium Poeder van MegaFood®

Het essentiële mineraal magnesium draagt niet alleen bij aan de botgroei, maar ook aan het normaal functioneren van onze spieren en ons zenuwstelsel. Het is één van de belangrijkste mineralen in het lichaam. De stof heeft effect op een groot aantal enzymen en speelt een belangrijke rol bij het metabolisme. Magnesium behoort dan ook al jaren tot de meest gebruikte supplementen. Het nieuwe Relax + Calm* Magnesium Poeder van MegaFood® werd uitgeroepen tot winnaar van de Best Supplements Award in 2020. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar! Het supplement bevat enkel organisch gebonden magnesiumvormen en is daardoor zeer goed opneembaar. Doordat het is gezoet met monkfruit en andere natuurlijke smaken heeft het poeder de heerlijke smaak van frambozenlimonade. De combinatie van magnesiumcitraat, -bisglycinaat en -malaat is weldadig voor je spieren en ondersteunt je energieniveau.

De vele functies van magnesium

Op basis van wetenschappelijk bewijs onderschrijft de Europese voedselveiligheidsorganisatie (EFSA) het belang van magnesium binnen de menselijke gezondheid op een groot aantal punten. Zo speelt magnesium een rol bij het behouden van soepele spieren en helpt het de normale spierwerking behouden. Ook is magnesium goed voor het skelet, voor het celdelingsproces, voor het zenuwstelsel en voor het behoud van een sterk gebit. Bovendien helpt magnesium vermoeidheid te verminderen, helpt het bij het opbouwen van lichaamseiwit, draagt het bij aan de geestelijke veerkracht en bevordert het de energiestofwisseling. Het Relax + Calm* Magnesium Poeder werd geformuleerd door de award winnende gezondheidsexpert Dr. Tieraona Low Dog, dé medisch adviseur van MegaFood®. De drie vormen van magnesium in dit poeder staan bekend om hun milde, maar effectieve werking. Het magnesiumsupplement in poedervorm biedt door het eenvoudige gebruik en de lekkere smaak een goed alternatief voor de magnesiumtabletten van MegaFood®. Het poeder kan op elk moment van de dag gebruikt worden.

Voordelen

 • Het Relax + Calm* Magnesium Poeder bevat magnesiumcitraat, -bisglycinaat en -malaat, drie zeer goed opneembare varianten van magnesium
 • Iedere portie bevat 300 mg magnesium, heeft een heerlijke frambozensmaak en kan op ieder moment van de dag met water worden ingenomen
 • Magnesium is een essentieel mineraal dat onder meer goed is voor het skelet, voor het celdelingsproces, voor het zenuwstelsel en voor het behoud van een sterk gebit
 • Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en helpt de normale spierwerking behouden
 • Magnesium helpt bij vermoeidheid, bij het opbouwen van lichaamseiwit, draagt bij aan geestelijke veerkracht en bevordert de energiestofwisseling
 • Het Relax + Calm* Magnesium Poeder bevat geen pesticiden, herbiciden, glyfosaat, soja, zuivel en gluten en is geschikt voor vegetariërs

De rol van magnesium in het lichaam

Magnesium is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in vele lichaamsprocessen. Het is met name een belangrijke activator in meer dan 300 enzymatische reacties in het metabolisme. Zo is magnesium essentieel voor het functioneren van de energiefabriekjes van onze cellen, de zogenaamde ATP-moleculen. Magnesium is namelijk nodig om energie vrij te kunnen maken uit de citroenzuurcyclus. Bovendien is magnesium belangrijk voor de enzymen die B-vitaminen activeren en voor de enzymen die betrokken zijn bij het DNA-metabolisme, bij de afbraak van vetzuren, bij de activiteit van neurotransmitters en bij de vorming van eiwitten, vetzuren en bot. Van alle magnesium in het lichaam bevindt ongeveer de helft zich in de botten, de andere helft zit in onze cellen, weefsels en organen. Slechts 1% is in ons bloed te vinden en het lichaam doet dan ook zijn uiterste best om dat niveau op peil te houden. Dit is de reden dat een analyse van het bloed feitelijk weinig zegt over de magnesiumstatus van het lichaam en hierdoor wordt een magnesiumtekort bij mensen nog vaak over het hoofd gezien.

Wat zijn Re-Natured® Foodstate Nutrients™?

MegaFood’s Re-Natured® Foodstate Nutrients™ zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat voedingsstoffen op een natuurlijk manier worden toegevoegd aan organisch voedsel. Echt voedsel wordt verrijkt via een biotransformatief proces dat natuurlijke groeiprocessen nabootst. Het zorgt ervoor dat voedingsstoffen daadwerkelijk opgenomen kunnen worden door het menselijk lichaam, omdat de stoffen de nutritionele structuur hebben van voedsel en natuur-identiek zijn.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van volwaardige voedingssupplementen met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

More Information
Product Name
Relax + Calm* Magnesium Powder - Raspberry Lemonade Flavor
SKU
MF-79
Brand
MegaFood
Content
200 g
User Instructions

Mix 1 scoop (or packet) with 120-180 ml of water daily or as recommended by a healthcare practitioner. May be taken anytime throughout the day.

Ingredients per Serving

10 calories, 3 g total carbohydrate 1%*, 300 g magnesium (as magnesium citrate, dimagnesium malte, and magnesium bisglycibate chelate) 80%*.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Maltodextrin, citric acid, natural flavors, monk fruit extract (siraitia grosvenorii).

Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Relax + Calm* Magnesium Powder - Raspberry Lemonade Flavor
Your Rating