Women's One Daily - Multivitamin for women

 • Contains vitamins C and D
 • With 9 mg of iron
 • Suitable for vegetarians
 • 60 tablets
Out of stock
SKU
MF-75
EUR 51.75
 • Shipping within 3 days
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Women’s One Daily - Multivitamine voor vrouwen van MegaFood

Women’s One Daily - Multivitamine voor vrouwen is één van MegaFood’s bestsellers en is speciaal samengesteld voor vrouwen. Het supplement bevat onder meer 9 mg Foodstate® IJzer, vanwege de hogere ijzerbehoefte van vrouwen in de vruchtbare levensfase. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® B-Vitaminen ter ondersteuning van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel en Foodstate® Vitamine D voor het behoud van sterke botten. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Je dagelijkse portie vitaminen

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het vrouwelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 400 IE (10 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Folaat helpt bovendien vermoeidheid te verminderen.

Met ijzer en kruidenmix

Omdat vrouwen in de vruchtbare levensfase een hogere ijzerbehoefte hebben, is per dosis 9 mg Foodstate® IJzer toegevoegd. Ter ondersteuning van de natuurlijke werking van de vitaminen en mineralen, is MegaFood’s Nourishing Food and Herb Blend toegevoegd, bestaande uit onder andere gember, kurkuma, paardebloemwortel, schisandrabes, eleuthero, astragalus en ashwagandha. Het supplement is geformuleerd zonder calcium en magnesium. Desgewenst zijn deze aan te vullen met MegaFood Bone Health – Natuurlijke Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate NutrientsTM worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam
 • De tabletten bevatten per dosis 9 mg Foodstate® IJzer, vanwege de hogere ijzerbehoefte van vrouwen in de vruchtbare levensfase
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Folaat helpt bij vermoeidheid
 • Met Nourishing Food and Herb Blend, die rijk is aan kruiden
 • MegaFood’s multivitaminetabletten zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

More Information
Product Name
Women's One Daily - Multivitamin for women
SKU
MF-75
Brand
MegaFood
Content
60 tablets
User Instructions

Take 1 tablet per day with a drink. May be taken at any time of the day, even on an empty stomach.

Ingredients per Serving

See image above.

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Fermentation media (organic rice, rice protein, autolyzed yeast extract, yeast (inactive), microcrystalline cellulose, organic brown rice, rice protein, silicon dioxide, stearic acid, autolyzed yeast extract, hypromellose.

Diet
Vegetarian
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Women's One Daily - Multivitamin for women
Your Rating