Elderberry Force™
EUR 43.96

Elderberry Force™

 • Versterkt het immuunsysteem
 • Natuurlijk concentraat met vlierbes en zwarte bes
 • Rijke bron van vitamine C
 • Sterk antioxidant, beschermt gezonde cellen en weefsels
 • 100% vegan, whole food, non-GMO
 • Bevat geen suiker, gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • 30 capsules
In stock
SKU
NC-427
EUR 43.96
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Elderberry Force™ van New Chapter

Versterk je immuunsysteem met de kracht van fruit. Elderberry Force™ bevat 100% vlierbes en zwarte bes. Deze bessen zitten boordevol vitamine C en antioxidanten. Elderberry Force™ beschermt gezonde cellen en weefsels en versterkt het natuurlijke afweersysteem. Dankzij het ‘true-to-fruit’ distilleerproces van New Chapter ontstaat een concentraat met 64 keer de kracht van het immuunversterkende fruit. Zo ondersteunt Elderberry Force™ op een puur natuurlijke manier jouw afweersysteem.

Voordelen:

 • Versterkt het immuunsysteem
 • Met Australische vlierbes en zwarte bes
 • Sterk antioxidant, neutraliseren schadelijke vrije radicalen
 • Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
 • Met een krachtig ‘true-to-fruit’ concentraat
 • 64 x de kracht van vlierbes
 • Rijke bron van vitamine C
 • Met bioflavonoïden voor betere opname van vitamine C
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Voor het behoud van gezonde bloedvaten
 • 100% vegan, geschikt voor vegetariërs
 • Alleen met onbewerkte, ongeraffineerde voedingsstoffen (whole food)
 • Capsule lost snel op voor gemakkelijke absorptie
 • Whole food, non-GMO.
 • Bevat geen zuivel, gluten, soja, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Eén capsule per dag
 • 335 mg vlierbes, 50 mg zwarte bes per dag

Sterke antioxidanten

Vlierbes en zwarte bes zijn sterke antioxidanten. Antioxidanten neutraliseren de vrije radicalen in ons lichaam; schadelijke ‘reststoffen’ door bijvoorbeeld verkeerde voeding, luchtvervuiling of stress. Een teveel aan vrije radicalen, kan oxidatieve stress veroorzaken wat gezonde cellen en weefsels beschadigt. Door de vrije radicalen te neutraliseren, hebben antioxidanten een positieve invloed op bijvoorbeeld het ontstaan van ziekten, veroudering van het zenuwstelsel, het afweermechanisme en het korte termijngeheugen.

True to fruit

Elderberry Force™ bevat Australische vlierbes en verwerkt het hele, ongeraffineerde en onbewerkte fruit (whole food). Dankzij het ‘true-to-fruit’ distilleerproces van New Chapter bevat Elderberry Force™ 64 x de kracht van de natuurlijke vlierbes. Dit vlierbes-concentraat heeft een extra sterke antioxiderende werking.

Vlierbes bevordert het immuunsysteem

De vlierbes wordt al sinds jaar en dag ingezet voor de gezondheid, bijvoorbeeld bij griep of verkoudheid. Het is een enorm rijke bron van vitamine C en antioxidanten zoals anthocyaninen, carotenoïden en bioflavonoïden. Daarnaast bevat vlierbes de mineralen calcium, kalium, fosfor, natrium, magnesium en ijzer, zink, koper en selenium.

Ondersteunt het behoud van gezonde bloedvaten

De bessen ondersteunen hart en bloedvaten omdat ze LDL-cholesterolgehalte verlagen en de vaatwand beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen. Ze zijn ook goed voor het behoud van een scherp zicht en brengen rust en ontspanning. Het vlierbessen-concentraat van New Chapter verhoogt bovendien het glucosepeil zodat je minder snel moe wordt en sneller herstelt na fysieke inspanningen.

Zwarte bes, vol vitamine C

Ook de zwarte bes zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten. De bes bevat drie keer zoveel vitamine C dan een sinaasappel en versterkt het immuunsysteem. Zwarte bes staat bekend om de sterk reinigende en ontstekingsremmende werking. De cassis polysaccharide (CAPS), anthocyaninen, polyfenolen uit de bes beschermen tegen oxidatieve stress en ondersteunen het behoud van sterke botten en de vitaliteit.

Het belang van vitamine C

Vitamine C is een van de belangrijkste vitamines voor ons lichaam en het speelt bij vrijwel alle ziektebeelden een rol. Vitamine C of ascorbinezuur activeert het afweersysteem, vult de antioxidanten in het lichaam aan en versnelt herstel na ziekte. Daarnaast bevordert het de opname van ijzer, zorgt het voor meer energie en voor gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Vitamine C is een sterk antioxidant en beschermt het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen.

Bioflavonoïden en vitamine C

Het is belangrijk dat vitamine C in een voedingssupplement, net als in de natuur, wordt ondersteund met bioflavonoïden. Dat zijn polyfenolen, ofwel een groep van chemische verbindingen, die veelvuldig in planten voorkomen. Vlierbes bevat bioflavonoïden die de afbraak van vitamine C voorkomen en zorgen voor een nog betere opname.

Aanbevolen hoeveelheid vitamine C

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C voor gezonde volwassenen is 75 mg. Dat is een minimale hoeveelheid. In geval van zwangerschap, drukte, roken, stress of (herstel na) ziekte heb je meer behoefte aan vitamine C. Er is geen officiële bovengrens voor vitamine C vastgesteld. Deze wateroplosbare vitamine is namelijk onschadelijk; een teveel verlaat het lichaam via de urine.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

Het Amerikaanse merk gelooft dat de kracht van de natuur het best kan worden benut met kwalitatief hoogstaande producten en pure, onbewerkte ingrediënten die gevalideerd worden door experts. New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik met moderne wetenschap. Het vooraanstaande kwaliteitsproces van New Chapter garandeert dat jij exact binnenkrijgt wat er op het etiket vermeld staat. Kwaliteit die je kunt vertrouwen, elke keer weer.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Ze voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). New Chapter vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

More Information
Product Name
Elderberry Force™
Brand
New Chapter
Content
30 capslues
User Instructions

Take 1 capsule daily with food or as recommended by a healthcare practitioner. Not recommended for use in children.

Ingredients per Serving

335 mg European Elder Berry (Sambucus nigra) (berry), 50 mg Black Currant (Ribes nigrum) (fruit).

Other Ingredients

Capsule (hypromellose) and maltodextrin.

Diet
Vegan, Vegetarian
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Elderberry Force™
Your Rating