Perfect Hair Skin Nails

 • Schoonheid van binnenuit op natuurlijke basis
 • Voor sterke nagels, gezond haar en een stralende huid
 • Met o.a. gefermenteerde biotine, maca, reishi en astaxanthine
 • Bevat geen suiker, zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non-GMO, 100% vegan
 • 60 capsules
Out of stock
SKU
NC-4509
EUR 62.56
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Perfect Hair, Skin & Nails van New Chapter

Gezond haar, sterke nagels en een stralende huid dankzij één capsule Perfect Hair, Skin & Nails per dag. Dit supplement ondersteunt jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit. New Chapter kiest daarbij als een van de weinige merken voor ingrediënten uit de natuur. Perfect Hair, Skin & Nails combineert een met probiotica gefermenteerde kruidenmix met onder andere astaxanthine uit algen en biotine (vitamine B8). Astaxanthine is een uniek en krachtig antioxidant dat de elasticiteit van de huid van binnenuit ondersteunt en lijntjes en rimpels laat vervagen. En gefermenteerde biotine (vitamine B8) zorgt voor het behoud van glanzend en gezond haar en sterke nagels.

Voordelen:

 • Verzorging van binnenuit op natuurlijke basis
 • Voor gezond haar, sterke nagels en een stralende huid
 • Met o.a. biotine en astaxanthine
 • Bevat reishi voor vitaliteit en gezond ouder worden
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Ondersteunt het immuunsysteem en de algehele gezondheid
 • Meer energie en minder gevoelig voor stress dankzij schisandra, maca en kamille
 • Ondersteunt de spijsvertering met o.a. aloë vera, pepermunt en kardemon
 • Zacht voor de maag en darmen
 • Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen suiker, zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegan
 • 60 capsules

Astaxanthine verzorgt van binnenuit

Elke capsule Perfect Hair, Skin & Nails bevat 300 mg astaxanthine. Dat is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te beschermen tegen schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof. Dieren als flamingo’s en garnalen danken er hun kleur aan. New Chapter wint de astaxanthine uit algen die worden geteeld met water uit de Himalaya.

Astaxanthine is een van de meest krachtige en veelzijdige antioxidanten, het is wel 50 keer krachtiger dan vitamine C of betacaroteen. Astaxanthine wordt ingebouwd in het celmembraan, waar het de cel van binnen en van buiten beschermt tegen oxidatie. Het ondersteunt de werking van het immuunsysteem én helpt bij het tegengaan van verouderingsprocessen door oxidatieve stress en ontsteking. Astaxanthine activeert energie op celniveau waardoor het de huid revitaliseert. Het maakt de huid veerkrachtiger en zorgt ervoor dat er minder lijntjes en rimpels ontstaan.

Biotine voor gezond haar en sterke nagels

Biotine staat ook wel bekend als vitamine B8 of vitamine H. Het is een in water oplosbare vitamine die ons lichaam helpt bij het omzetten van vetten, eiwitten en koolhydraten. Biotine is betrokken bij de groeiprocessen en synthese van bepaalde eiwitten in het lichaam. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van keratine en draagt zo bij aan de normale haargroei, sterke nagels en het behoud van een normale huid. Een tekort aan biotine kan zich uiten in de vorm van onder andere vermoeidheid en haaruitval. In elke capsule van Perfect Hair, Skin & Nails zit 300 mg biotine. New Chapter fermenteert de biotine met probiotica zodat het nog beter door het lichaam kan worden opgenomen.

Reishi, de paddestoel van onsterfelijkheid

New Chapter heeft aan Perfect Hair, Skin & Nails ook reishi toegevoegd. Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van medicinale paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. De Chinese naam voor de krachtige paddenstoel is ling zhi, paddestoel van onsterfelijkheid. Taoïstische monniken en keizers namen reishi om de kalmte en concentratie te bevorderen en gezonder oud te worden. Recent onderzoek bevestigt dat reishi de conditie, vitaliteit en het afweersysteem verhoogt en het immuunsysteem versterkt en in balans brengt. Reishi geeft daarnaast kracht en vitaliteit.

De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C, B, D, E en foliumzuur), mineralen en sporenelementen. Het meeste voordeel komt van de bioactieve stoffen zoals triterpenen en polysacchariden zoals bèta glucanen (minstens 15%). De fenolen en andere reishi-bestanddelen blijken te beschikken over krachtige antioxidante en chelerende eigenschappen. Dat wil zeggen dat ze vrije radicalen bestrijden die schade in het lichaam aan kunnen brengen en andere schadelijke stoffen zoals metalen kunnen ‘vangen’, zodat er minder schade aan de cellen ontstaat.

Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke, medicinale ling zhi stam in de Life Shield supplementen wordt gebruikt.

Meer energie en minder stress door schisandra, maca en kamille

Perfect Hair, Skin & Nails is gemaakt met kruiden die met probiotica zijn gefermenteerd. Schisandra, maca en kamille zorgen bijvoorbeeld voor meer energie en een betere reactie op stress. Schisandra Chinensis is een Aziatische klimplant die bekend staat om het verhogen van de weerstand en van het mentale en fysieke prestatievermogen. De vruchten bevatten schisandrine, een tonifiërende en versterkende substantie, vitamine E en mineralen.

Schisandra wordt gezien als een adaptogeen. Het geeft rust bij stressvolle situaties en energie bij vermoeidheid. Adaptogeen is een bekende term in de holistische voedingsleer. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan negatieve prikkels van bijvoorbeeld stress of verdriet. Daardoor ontstaat er meer balans.

Kamille wordt al eeuwen gebruikt vanwege het ontspannende effect op de zenuwen. Het is gunstig voor de maag en darmen en werkt licht ontstekingsremmend en ontsmettend. In kamille zitten onder andere etherische oliën, flavonoïden, aminozuren, polysachariden, fenolzuren, appelzuur, calcium en de vitamines B1 en C.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is als adaptogeen rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Het bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Daarnaast is maca een bron van eiwitten en aminozuren.

Ondersteun de spijsvertering met aloë vera, pepermunt en kardemon

Perfect Hair, Skin & Nails ondersteunt je spijsvertering met onder andere aloë vera, pepermunt en kardemom. Aloë vera ontgift het lichaam op zachte wijze en ondersteunt de spijsvertering. Pepermunt staat al sinds jaar en dag bekend om haar positieve invloed op de spijsvertering. En kardemom staat bekend om ondersteuning bij infecties en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Het voordeel van fermenteren

Waarom zou je kiezen voor de gefermenteerde vitamines van New Chapter? Dankzij fermentatie is dit supplement gemakkelijk te verteren en vriendelijk voor de maag. Het kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de vitamines op zo’n manier dat jouw lichaam het kan opnemen als gewone voeding.

Veel andere supplementen bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde supplementen op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elke capsule. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Deze levende micro-organismen brengen de microflora van je darmen in balans – precies de plek waar jouw immuunsysteem voor het grootste deel zetelt.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Dit Amerikaanse merk creëert alleen producten die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zijn een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. Ze kiezen voor veilige producten, die met een gerust hart gebruikt kunnen worden en bijdragen aan de gezondheid, maatschappij en de aarde. New Chapter producten worden niet voor niets geproduceerd door een Certified B Corporation, wat betekent dat zij people, planet en profit in een perfecte balans houden.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die het behoud van een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

More Information
Product Name
Perfect Hair Skin Nails
Brand
New Chapter
Content
60 capsules
User Instructions

Take 1 capsule daily with food or as recommended by a healthcare practitioner. Not recommended for use in children.

Ingredients per Serving

300 mg biotin (from ferment media) 600% *, 120 mg organic Haematococcus pluvialis algae (4 mg astaxanthin), 100 mg organic Reishi (Ganoderma lucidum, Ling zhi) (mycelium and fruiting bodies), 56.2 mg Stress and Energy Support Blend (from ferment media): organic schizandra (berry), organic maca (root), organic chamomile (flower), 37.5 mg Digestive Support Blend (from ferment media): organic aloe (leaf), organic peppermint (leaf), organic coriander (seed), organic cardamom (fruit), organic artichoke (leaf).

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Other Ingredients

Ferment media (organic soy flour, organic Saccharomyces cerevisiae, organic orange peel powder, lactic acid bacteria (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus rhamnosus), papain (deactivated) and bromelain (deactivated)), capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans)) and silica.

Diet
Vegan, Vegetarian
Allergens
Soy
You can find this product in the following categories:
Write Your Own Review
You're reviewing:Perfect Hair Skin Nails
Your Rating