Bluelene - Anti-aging Daily Moisturizer
EUR 46.95

Bluelene - Anti-aging Daily Moisturizer

 • Crèmes
 • Anti-aging dagcrème
 • Gepatenteerde formule
 • Met methyleenblauw
 • Hydratatie & Anti-aging
 • Voor alle huidtypen
 • 30 ml
In stock
SKU
BL-03
EUR 46.95
 • Personal advice & shipping always within 12 hours!
 • Questions about this product? Call +3124 - 663 53 66 or chat with us

Bluelene® - Anti-aging Dagcrème van Mblue Labs™

Bluelene® Daily Moisturizer is een vochtinbrengende crème met een lichte textuur op basis van effectieve ingrediënten zoals methyleenblauw. Deze bijzondere stof staat centraal in de gepatenteerde formules van de crèmes van Mblue Labs™. Methyleenblauw is een goed gedocumenteerde stof die de stevigheid van de huid behoudt en onder meer invloed heeft op de huidverstevigende vezels collageen en elastine. Bluelene® Daily Moisturizer bevat geen parabenen of parfum en is geschikt voor alle huidtypes.

Methyleenblauw, een welkome innovatie

Methyleenblauw is een veel voorkomende kleurstof. In het laboratorium van dr. Cao bleek deze stof effectieve en breed werkende anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid te hebben. Methyleenblauw (‘methylene blue’ in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige antioxidant die het huidverouderingsproces op verschillende manieren zichtbaar vermindert. Een welkome innovatie op het gebied van huidverzorging! Oxidatieve stress is een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Toepassing van antioxidanten in huidverzorging wordt dan ook algemeen aanvaard als een effectieve aanpak om het verouderingsproces van de huid zichtbaar te verminderen.

De wetenschap achter Bluelene® Anti-aging Dagcrème

Het begrijpen en ontdekken van de mysteries van moeder natuur vraagt vaak een lang en toegewijd proces van wetenschappelijk onderzoek. De oprichtster van Mblue Labs™, de producent van de Bluelene® crèmes, behaalde in 2005 haar doctoraat bij de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Dr. Kan Cao bracht jaren door in het laboratorium en maakte van haar studie naar veroudering haar carrière. Als een van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappers op dit vlak ontdekte ze het effect van de bijzondere stof methyleenblauw. Ze ontwikkelde een bijzondere productenlijn van Bluelene® huidcrèmes gebaseerd op een gepatenteerde formule met methyleenblauw. De ontdekking van methyleenblauw door Dr. Cao werd gepubliceerd in Nature Scientific Reports en werd alom geprezen door de wetenschappelijke gemeenschap. Ook werd ze finalist aan de Universiteit van Maryland voor de uitvinding van het jaar. Haar ontdekking kreeg aandacht van veel grote media, zoals Cosmetics Design en Allure.

 • Gepatenteerde formule met methyleenblauw als effectieve stof
 • Vermindert de eerste tekenen van huidveroudering, zoals de zichtbaarheid van opgezette oogleden, donkere kringen en fijne lijntjes
 • Methyleenblauw behoudt de stevigheid van de huid
 • Methyleenblauw heeft een antioxidatieve en hydraterende werking
 • Vrij van parfum en parabenen
 • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid

Het eeuwenoude methyleenblauw

Methyleenblauw is een eeuwenoude stof die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1876. Het is door de jaren heen gebruikt in uiteenlopende toepassingen. Methyleenblauw is een diamino fenothiazine die onder meer invloed heeft op het elektronentransport in het lichaam. Methyleenblauw is zeer permeabel in biologische membranen waardoor het de intracellulaire compartimenten zoals mitochondriën, lysosomen en celkernen kan binnendringen.

Het belang van een goede dagcrème

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam en is psychologisch gezien van belang voor het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. We proberen de huid mooier te maken met make-up en verzorgende producten. Een verouderde huid heeft algemeen bekende, zichtbare biologische kenmerken. Er zijn twee verschillende soorten huidveroudering, intrinsieke en extrinsieke, veroorzaakt door fysiologische en omgevingsfactoren. Intrinsieke huidveroudering weerspiegelt de natuurlijk voorkomende veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. Extrinsieke huidveroudering is een versnelde vorm van veroudering als gevolg van blootstelling van de huid aan factoren in de omgeving, zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel beide vormen verschillend zijn, hebben ze gemeenschappelijk dat de huidveroudering deels te wijten is aan de oxidatieve belasting door vrije radicalen.

Over Bluelene®

Bluelene is een nieuwe, gepatenteerde lijn van huidcrèmes die - als enige ter wereld - de bijzondere en gepatenteerde stof methyleenblauw bevatten als belangrijkste werkzame ingrediënt. De lijn werd ontwikkeld door Mblue LabsTM dat gevestigd is in Bethesda, Maryland in de Verenigde Staten. Het laboratorium heeft jarenlang onderzocht op welke wijze methyleenblauw de gezondheid van de huid ondersteunt en ervoor kan zorgen dat de huid er stralend uit blijft zien. Mblue LabsTM wordt geleid door Dr. Kan Cao, een wereldwijde autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar veroudering.

More Information
Product Name
Bluelene - Anti-aging Daily Moisturizer
Brand
Bluelene
Content
30 ml
User Instructions

Apply to face and neck in the morning after cleansing the skin.

Ingredients per Serving

Water, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polysorbate 60, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Basic Blue 9 (Methylene Blue).

EU Norm
*RDA = Recommended Daily Allowance
Allergens
None
Instructions
Storage: see label. Keep out of the reach of children. Consult an expert before use in case of pregnancy, breastfeeding, illness or medication.
Write Your Own Review
You're reviewing:Bluelene - Anti-aging Daily Moisturizer
Your Rating