Discount packages

Bij Ergomax profiteer je regelmatig van vaste lage prijzen voor unieke productcombinaties, bijvoorbeeld van onze eigen productenlijn Ergomax. Het gaat om voordeelpakketten van goed op elkaar afgestemde producten.

Read more
We can't find products matching the selection.

Waarom een voordeelpakket kopen?

Niet alleen bieden we onze combinatiepakketten aan voor een aantrekkelijke prijs, de producten in het pakket vormen tevens een synergetische combinatie. Dat betekent dat het producten zijn met stoffen die elkaar versterken in hun werking of die goed samen werken.

Zorgvuldig samengestelde combinaties

Een van de speciale voordeelpakketten van Ergomax is de combinatie van prebiotica 2’-Fucosyllactose en gefermenteerde kefir probiotica. Dit voordeelpakket is prettig geprijsd en zorgvuldig samengesteld. Het gaat om producten die samen een sterkere werking hebben dan afzonderlijk. In het geval van een prebiotica en een probiotica heet dit een synbiotica of een synbiotische combinatie. Een optimale combinatie specifiek voor de darmflora in dit geval.

Staffelkorting

Op diverse producten geven we staffelkorting. Als je een voordeelpakket van twee, drie of meer van dezelfde producten aanschaft, dan ontvang je een aantrekkelijke korting. Dit is vooral handig bij producten die je gedurende lange tijd gebruikt. Koop een aantal producten op voorraad en profiteer van een extra gunstige prijs!